MHP’den işçilere tam destek

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı, haksız yere işten çıkarıldıklarını iddia eden işçilerin eylemine destek verdiler. İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Çetin, belediye önünde pankart açan işçileri ziyaret ederek, İşten çıkarmanın yanlış olduğunu belirterek, “Yeni bir belediye ve ilçe olmuş Kapaklı’da işçiye ihtiyaç varken bu işçilerin sözleşmeleri bittiği için işe alınmamaları haksızlıktır” dedi.

MHP’den işçilere tam destek
21 Ekim 2014 Salı 07:53

İŞE ALINMALARI İÇİN MÜCADELE VERİYORLAR
Haksız yere işten çıkarıldıklarını iddia eden işçiler eylemlerini sürdürüyor. Eylemlerine Kapaklı Belediyesi önünde devam eden işçilere MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin de destek verdi. İşçiye ihtiyaç duyulan Kapaklı Belediyesi’nde işçilerin işten atılmasının haksızlık olduğunu ifade eden Yusuf Çetin, “Arkadaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve kendilerine yardımcı olmak düşüncesi ile yanlarındayız. Kapaklı’da partimizin temsilcisi olmamız nedeni ile halkımızın sesiisne kulak vermek durumundayız.  İşten çıkarılan bu arkadaşlarımız 17 gündür işe alınmaları konusunda bir mücadele veriyorlar” diye konuştu.

İŞÇİLERE HAKSIZLIK YAPILDI
Kapaklı Belediyesi’nde işçiye ihtiyaç olduğunu bildiklerini ifade eden Çetin, “İşçiye ihtiyaç varken bu arkadaşlarımızın işten çıkarılmalarını hiç doğru bulmadık. Arkadaşlarımız bir şekilde istihdam edilmelidir. Kapaklı Belediyesi tarafından işten çıkarılan taşeron işçilerine haksızlık yapıldı. Belediye başkanı İrfan Mandalı yanlış yaptığını anlayarak bu arkadaşlarımızı yeniden işe alacaktır. Özellikle Karaağaç’tan iki kişinin işten çıkarılması hiç de doğru olmadı. Bu arkadaşlarımızın bütçenin kısıtlı olması nedeni işten çıkarıldıklarına ihtimal vermiyorum.  Yeni bir belediye ve ilçe olmuş Kapaklı’da işçiye ihtiyaç varken bu işçilerin sözleşmeleri bittiği için işe alınmamaları haksızlıktır” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf çetin - 10 yıl önce
haberi̇n i̇çeri̇ği̇ doğru fakat fotoğraf yanliş düzeltilmesini rica ederiz.
i̇yi çalışmalar.
yusuf çetin kapaklı mhp ilçe başkanı
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
yahu karaağaç belediyesi kapanmadımı? kapanan belediyenin işini başka belediyeden niye bekliyorlar?