Ölüm nedeni kene ısırması mı?

Çerkezköy'de ikamet eden Nazif Çalış (55) isimli vatandaş haftasonu vefat ederken, Nazif Çalış'ın kene ısırması nedeni ile hayatını kaybettiği iddia edildi

Ölüm nedeni kene ısırması mı?
02 Eylül 2014 Salı 07:48

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi'nde içerisinde bir kulübesi de olan arsasında haftasonları vakit geçiren Nazif Çalış'ın koluna bir hafta önce kene konduğu ve Çalış'ın bu keneyi kolundan attıktan sonra yakınlarına hiç bir şey demediği öğrenildi. Hafta ortası Çarşamba günü ateş ve halsizlik şikayeti ile Sağlık Ocağı'na giden Nazif Çalış'a ilaç tedavisi verilirken, Nazif Çalış'ın düzelmemesi üzerine cami cemaatinden bir arkadaşına kendisini kenenin ısırdığını söylediğini ve bunun üzerine ise arkadaşının biran önce hastaneye yatarak, tedavi görmesi gerektiğini belirttiği kaydedildi.

1 GÜN HASTANEDE YATTI

Nazif Çalış'ın ateşinin yükselmesi, halsizlik şikayetlerine kusma da eklenince Cuma günü apar topar bir özel hasteneye kaldırılan Nazif Çalış tüm müdahalelelere rağmen Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece hayata gözlerini yumarken, doktorlar ölüm sebebinin %99 kene ısırmasına bağlı Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı olduğunu belirtterek, merhumun tüm önlemler alınarak toprağa verilmesinin uygun olacağını söylediler.
 
KİREÇLENDİ, TABUT İLE TOPRAĞA VERİLDİ
Kırım Kongo Hastalığı'ndan bölgemizde gerçekleşen ilk ölümün olma ihtimalinin ardından Nazif Çalış'ın cenazesi kireçlenip, tabut ile birlikte yoğun önlemler altında toprağa verilirken, Nazif Çalış'ın kesin ölüm nedeni ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamuran - 10 yıl önce
corlu da bugun bir mesai arkadasimizin tanidigini kene isirdigini soyledi, ancak keneyi kendi cikartmis, rahatsizlanmasi nedeni ile hastaneye kaldirilmis. baska bilgi ulasirsa payladirim