ORDU'DAN ÇTSO YÖNETİMİ'NE SEÇİME GİDİN TAVSİYESİ

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi'nin istifa etmesi gerektiğini belirterek, "Genel Sekreter ile Yönetim Kurulu Üyelerinin arasındaki tartışmalar. Odanın kurucusu olarak bizi üzüyor. Oda Yönetimi, bir an önce seçime gitmelidir" dedi

ORDU'DAN ÇTSO YÖNETİMİ'NE  SEÇİME GİDİN TAVSİYESİ
27 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO) son dönemlerde yaşanan tartışmaların, Oda'ya zarar verdiğini belirterek yönetimin istifa ederek, erken seçim kararı alması gerektiğini savundu.
KURUCUSU OLARAK BUNA HAKKIMIZ VAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1994 yılında büyük özveri ile kurulduğunu belirten Ordu "1994 yılında ilçemizin Çorlu'ya bağlı üyeleri o günkü şartlarda imza toplayarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı kurdu. Bunun öncülüğünü ise Hüseyin Çolakoğlu, üyelerle olan ilişkiyi rahmetli Sabri Avcılar, siyasi ayağını da ben organize ettim. Üçünümüzün gayretleriyle, çoğunluğu da Hüseyin Çolakoğlu'nun sokakta çalışmasıyla bu Oda kurulmuştur.
O dönem Tekirdağ Milletvekili Hasan Peker'in de Ankara'da TOBB'daki yardımlarıyla kurduk. Bu Oda, Çerkezköy halkına, sanayicilerimize ve esnafımıza hizmet etsin diye kurulmuştur. Kimsenin bu kurumu yıpratmaya hakkı yoktur. Ama son dönemlerde Genel Sekreterle Yönetim arasında tartışmalar var. Bu tartışmalar her geçen gün artıyor. Bu böyle gitmez. Kurucusu olarak bu uyarıyı yapmaya hakkımız var diye düşünüyorum. Oda Yönetimi derhal istifa etmeli" diye konuştu.
ERKEN SEÇİME GİDİLMELİ
Ticaret ve Sanayi Odası'nda 10 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev yaptığını hatırlatan Ordu, şunları kaydetti: "Maalesef 2004 yılından sonra, Oda'yı teslim ettiğimiz arkadaşlar, 7 yılda bu hale getirdiler. 10 yıl boyunca ben böyle birşey görmedim. Oda Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Oda memurlarının aidatlar konusunda birbirlerini suçlamalarını doğru değil. Yönetimdekilerle Genel Sekter'in kavgası ÇTSO’nun kurulmasında emeği geçenleri çok üzüyor. Herhalde sayın Çolakoğlu'da benim gibi üzülüyordur. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi bir an önce erken seçime gitmeli. Yeni yönetim oluşturulmalı. Böyle gitmez. Ayrıca bundan sonra yani önümüzdeki dönemde, ÇTSO’yu Çerkezköy'den ticaret erbablarının yönetmesi gerektiğini düşünüyorum. Eskiden böyleydi. Son zamanlarda dışardan geldi. Bu iyi olmadı. Ticaret Odası alınan aidatlarla Çerkezköy esnafına, tüccarına hizmet edilmek için kurulmuş bir kurum. Bundan sonra böyle olmasını diliyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.