Orman İşletme’den yeni yıl fidanları

Çerkezköy Orman İşletme Şefliği ‘Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girelim’ kampanyası çerçevesinde vatandaşlara ücretsiz olarak 700 fidan dağıttı

Orman İşletme’den yeni yıl fidanları
03 Ocak 2013 Perşembe 08:13

Çerkezköy Orman İşletme Şefliği tarafından vatandaşlara yeni yıl öncesinde ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.
700 FİDAN DAĞITTILAR
Çerkezköy Orman İşletme Şefliği tarafından, yılbaşı kutlamalarında bilinçsizce kesilen çam ağaçlarına dikkat çekmek, insanlara ağaç sevgisini aşılamak ve yeşil bir çevre oluşturmak amacıyla ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. ‘Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girelim’ sloganıyla gerçekleştirilen fidan dağıtımı Pazartesi günü Kipa AVM önünde yapılırken, yaklaşık 700 fidan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.
VATANDAŞLARIN İLGİSİ YOĞUN OLDU
Özel poşetlerine koyulan fidanlar, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu ve İşletme personeli tarafından vatandaşlara dağıtılırken, vatandaşlar da ‘Sedir, Selvi, Mavi ve Kara Çam ile Fıstık Çamı’ fidanlarından istediklerini alma şansı yakaladı.
YENİ YILA AĞAÇ KESEREK DEĞİL FİDAN DİKEREK GİRELİM
Amaçlarının orman sevgisini aşılamak olduğuna dikkat çeken Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, bu çerçevede vatandaşlara 700 adet fidan dağıttıklarını kaydederek, "Yeni yıla ağaç keserek değil fidan dikerek girelim kampanyasıyla fidanlarımız dağıttık. Ormanlarımızın önemine dikkat çekmek ve ağaç sevgisini aşılamak için düzenlediğimiz bu kampanyaya vatandaşlarımız da ilgi gösterdi. Fidanlar yaklaşık yarım saat içinde tükendi. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.