Özel Optimed Hastanesi 7 yaşında

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi 18 Temmuz Cuma günü 7. yılını kutladı. Özel Optimed hastanesi 18 Temmuz 2007’de, yani tam 7 yıl önce ilk hasta kabulüne başlamıştı

Özel Optimed Hastanesi 7 yaşında
21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:56

7 yıldır Çerkezköy'de sağlık sektöründe hizmet vermekte olan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi geçtiğimiz Cuma günü 7. yılını kutladı.
AYRI BİR ONUR VE MUTLULUK YAŞIYORUZ
Özel Optimed Hastanesi İşletme Direktör Yardımcısı Elçin Süleymanoğlu, 7. yıl kutlaması dolayısıyla bir açıklama yaparken "Bugün ayrı bir onur ve mutluluk yaşıyoruz. 7 yıldır elbirliği ile kaliteli bir sağlık kuruluşu oluşturmak için çalışmalarımıza ilk günkü o heyecanla devam ediyoruz.  Açıldığımız günden beri her zaman uzlaşının, hoşgörünün tarafında olmaya gayret ettik. Sorunlarımızı, kısır çekişmelerin içinde çözümsüzlüğe mahkûm etmeden çözmeye, her zaman çözümden, bizi tercih eden halkımızdan yana olduk" ifadelerini kullandı.
OPTİMED YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Herkesi kucaklamanın, farklılıkları bütünlemenin, kaliteli hizmet sunmanın mücadelesini verdiklerini söyleyen Süleymanoğlu "Her vesile ile halkımızla bütünleştik. Faaliyete geçtiğimiz günden itibaren halkımızla iç içe olduk. İyi gününde, kötü gününde onlarla birlikte olmaya çalıştık, halktan kopuk bir yönetim anlayışımız hiç olmadı. Kapımız da, gönüllerimiz de herkese açık oldu. 7 yıldır halkımızın bize gösterdiği bu yakın ilgi gücümüze güç kattı. Ben bize göstermiş olduğu ilgi ve güven için Optimed yönetimi ve çalışanları adına herkese teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.