Pastayı polis aileleri kesti

Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 169. Yılı kutlamaları nedeniyle Çerkezköy Polisevi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen kokteylde bir ilk yaşandı. Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü için hazırlanan doğum günü pastası polis aileleri ve çocukları birlikte kesti...

Pastayı polis aileleri kesti
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:49

Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde bir kokteyl düzenledi. Çerkezköy Protokolü'nün katıldığı kokteylden renkli görüntüler objektiflerimize takıldı. Kokteylde bu yıl ilk kez Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü için kesilen doğum günü pastası polis aile ve çocukları tarafından kesildi.
MİSAFİRLERİ EŞİYLE KAPIDA KARŞILADI
Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Polisevi'nde düzenlenen kokteyl, Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından başladı. Törenin ardından hemen Polisevi'ne gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, eşi Tülay  Ogan ile misafirleri tek tek kapıda karşıladı. Kokteyle Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Hüseyin Çamlı, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
PASTAYI POLİS AİLELERİ KESTİ
Kokteyl'de, Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yaş pasta kesildi. Üç katlı pastayı polis aileleri ve çocukları kesti. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ın eşi Tulay Ogan'ın öncülüğünde polis aile  ve çocukları hep birlikte pastayı kesti. Davetlilerle yakından ilgilenen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ın Saray'dan da misafirleri vardı. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Çerkezköy'e atanan Ogan'ı burada da yalnız bırakmayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Saray İlçe Temsilcisi Abdurrahim Yorulmaz ve gaziler bir de hatıra fotoğrafı çekildi.
KUBİLAY, AKAY, YILMAZ AYRILMADI
Kokteyl'de Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz birlikte olmayı tercih etti. Bu üçlünün hemen yan masasında ise 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan'ın yokluğunda ona vekalet eden Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Hüseyin Çamlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz ile birlikte yer aldı. Kokteyl boyunca bir arada olan Kubilay, Akay ve Yılmaz'a zaman zaman  davetliler eşlik ederek kısa süreli sohbetlerde bulundu.
AKAY İLK KEZ KATILDI
Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kokteyl'inde bu yıl siyaset öne çıktı. Yerel seçimlerle Çerkezköy Belediyesi'nde yaşanan değişim, Polis Haftası Kokteyl'ine de yansıdı. Kokteyl'e ilk kez Vahap Akay Çerkezköy Belediye Başkanı olarak katıldı. Akay ile birlikte yeni seçilen CHP'li Belediye Meclis Üyeleri'de ilk kez kokteyle katıldı. İlçe Başkanı Saim Özkan ile birlikte kokteylde boy gösteren CHP'li yeni Meclis Üyeleri mülki ve askeri erkan ile sohbet etti. Kokteylde Ak Parti'den İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı ve eski Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce de dikkat çekti.
Kokteylin sonunda Protokol üyeleri, polis ve aileleri ile birlikte Polisevi önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.