Pınarça sakinleri termik santral istemiyor

Kapaklı’nın Pınarça Mahallesi’nde termik santral karşıtı vatandaşlar, mahalle sakinlerini termik santralin zararları hakkında bilgilendirdi. Toprağına, suyuna, havasına sahip çıkacaklarını ifade eden Pınarça Mahallesi sakinleri, bilgilendirmelerin diğer mahallelerde de yapılarak vatandaşların bilinçlendirilmesini istedi.

Pınarça sakinleri termik santral istemiyor
07 Mart 2018 Çarşamba 19:32

BİLİNÇLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Çerkezköy – Kapaklı sınırları içerisinde yapılması planlanan termik santrale karşı bilinçlendirme toplantıları devam ediyor. Sonuncusu Kapaklı’nın Pınarça Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya STK temsilci ve üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı.
TERMİK SANTRAL SLAYT VE VİDEOLARI GÖSTERİLDİ
Çatalağzı ağırlıklı olmak üzere, inceleme yapılan termik santral bölgelerinden slayt ve videoların gösterildiği toplantıda mahalleli bilgilendirmeden çok memnun kaldıklarını; toprağına, suyuna ve havalarına sahip çıkacaklarını; civar mahallelerde de bu toplantıların yapılıp vatandaşların bilgilendirilmeye devam etmesi gerektiğini dile getirdiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.