Samsunlulara İrmet ayrıcalığı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Dernek üye ve birinci dereceden akrabalarının hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı faydalanabileceği bir sözleşme imzaladı. Taraflar, sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu

Samsunlulara İrmet ayrıcalığı
28 Nisan 2016 Perşembe 17:22

 İRMET HOSPITAL’DA TOPLANDILAR

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine, Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ayşe Akgün ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve birinci dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabileceği anlaşmanın imzalanmasının ardından taraflar birbirlerine hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.