Saray’a tecrübeli Başkan Yardımcısı

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, 2’inci Belediye Başkan Yardımcısı olarak 35 yıldır İstanbul’da Belediyecilik yapan Arif Naci Öngeren’i atadı. Yeni Başkan Yardımcısı Öngeren Perşembe günü görevine başladı.

Saray’a tecrübeli Başkan Yardımcısı
19 Ağustos 2014 Salı 07:11

Saray Belediye Başkanlığı Yardımcılığı’na atanan Arif Naci Öngeren, dün itibari ile görevine başladı.
BİLGİ VE BİRİKİMİMİ SARAY İÇİN KULLANACAĞIM
Belediye Başkanı Nazmi Çoban’la birlikte yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Öngeren, “Öncelikli olarak Belediyemizin kurumsal ve idari yapısının düzene sokulması ve gelişmesi yönünde çalışmalar yapacağım. Şuan Saray’da başarılı ve hızlı bir şekilde ilerleyen bir altyapı çalışması var. Kanalizasyon ve Su Projesi’nin yanında Doğalgaz Projesi’ni Saray’ın olmazsa olmazı olarak görüyoruz. Altyapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Sarayımıza, bölgede örnek teşkil edilebilecek bir üst yapı çalışması yapacağız. Bu süre içinde Büyükşehir Belediyesi ile ortak hayata geçireceğimiz Kültür Sanat Merkezi gibi büyük projelerimizde olacak. 35 yıllık bir belediyecilik geçmişim var. Bu deneyimden elde ettiğim bilgi, birikim ve tecrübe ile Saray Halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışacağım” dedi.
BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAKTIR
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’da Arif Naci Öngeren gibi tecrübeli ve başarılı bir kişiyle çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyacağını belirterek, “Öncelikle Başkan Yardımcım Arif Naci Öngeren’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi herkesin yakından tanıdığı, sevdiği başarılı bir insan. Saray’ın önemli bir değeri. Uzun yıllar İstanbul Belediyesi ve Fatih Belediyesinde görevler almış olması bizim için son derece önemli. Belediyemizin Kurumsal Yapısı’nın oluşmasında, sorunsuz bir işleyişinin yer edinmesinde kendisine büyük görevler düşüyor. Kendisini Belediye Başkanlığı Yarımcılığı’na getirmekten büyük mutluluk duyuyorum. İlçemize, halkımıza olan sorumluluk bilinciyle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşüyorum. Yeni görevinin kendisine, Saray Belediyesi’ne ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ARİF NACİ ÖNGEREN KİMDİR?
Saray doğumlu olan Arif Naci Öngeren ilk,orta ve lise eğitimini Saray’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Öngeren 1979 yılında İstanbul Belediyesi’nde göreve başladı. Fatih Belediyesi’nde 27 yıl çalışan Öngeren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü görevindeyken 2006 yılında emekli oldu. 14 Ağustos Perşembe Saray Belediye Başkan Yarımcılığı görevine başlayan Öngeren, Saray’ın tanınan ve sevilen isimlerinden birisi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.