Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 2014 yılı içinde meydana gelen olaylar hakkında açıklama yapıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “İlçe Jandarma Komutanlığı alınan ihbarları değerlendirerek icra edilen 8 operasyon sonucunda 6 bin 200 adet bandrolsüz kaçak sigara ve 50 adet sahte para ele geçirmiştir. İcra edilen umuma açık yer kontrollerinde ve yol kontrol ve aramalarda çeşitli suçlardan toplam 87 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir” denildi.
14 ŞAHSA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAKTAN İŞLEM YAPILDI
Kabahatler kanunundan 46 şahsa idari para cezası kesildiğini ifade eden yetkililer, “1 yıl içerisinde sorumluluk bölgemizde toplam 52 trafik kazası olayı meydana gelmiştir. İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyetlerinde 167 şahsa toplam 53 bin 345 TL trafik cezası kesilerek, 14 araç da trafikten men edilmiştir. Ayrıca 14 şahsa da alkollü araç kullanmaktan işlem yapılmıştır” açıklamasında bulunuldu.
642 OLAY MEYDANA GELDİ
Yetkililer yaptıkları açıklamanın sonunda ise, “1 yıl içerisinde her iki mahallede de 642 olay meydana gelirken, bu olayların yüzde 84’ü aydınlatıldı. Yakalanan 534 şüpheli şahsında adli makamlara teslim edildi” ifadelerine yer verildi.
Haber: Emrah ÇOĞALAN





