Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet Yolunda

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğiyle şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ın ‘Atatürk'ün İzinde Cumhuriyet Yolunda’ isimli söyleşisi Çerkezköy OSB Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Atatürk’ün İzinde Cumhuriyet Yolunda
15 Aralık 2017 Cuma 11:03

GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Söyleşiye Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SON DERECE MUTLUYUM
İzleyicilerden tam not alan söyleşi ayakta alkışlarla son buldu. Program sonunda konuşan Sunay Akın, Kapaklılılarla buluşmaktan, izleyici kitlesinden ve Cumhuriyet ışığını taşıyan insanlar görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.
ATATÜRK VE CUMHURİYET SEVDALISI İNSANLAR
Etkinlik sonunda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı insanlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti anlatırken, bu tür etkinlik ve organizasyonlarda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Ayrıca salonun tahsisi konusunda desteklerini esirgemeyen ÇOSB Müdürlüğü’ne ve görevli tüm ekibe teşekkürlerini iletti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.