‘Baş Belaları’ Kapaklı halkının beğenisine sunuldu

‘Baş Belaları’ adlı tiyatro oyunu, Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yürüttüğü kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Kapaklılı sanatseverlerle buluştu

‘Baş Belaları’ Kapaklı halkının beğenisine sunuldu
25 Ekim 2018 Perşembe 14:55

ÜCRETSİZ GÖSTERİME SUNULDU
Tiyatronun sevilen oyuncuları. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak gösterime sunulan iki perdelik komedi oyununda Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver rol aldı.

BAŞ BELALARI
‘Baş Belaları’ adlı oyun, ‘Aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatları ne kadar değişebilir ve nasıl mahvolabilir? Kerem'le mutlu bir birlikteliği olduğunu zanneden Meltem aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner'den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem'i göndermesine yardım etmesini isterse ortaya büyük bir karmaşa ve komedi çıkar mı?’ sorularına yanıt aradı.

HALKIMIZLA KEYİFLİ BİR AKŞAM GEÇİRDİK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tiyatro oyunu sonrasında tiyatronun eğlence ve ilham kaynağı olduğunu belirterek, “Tiyatro çok önemli bir sanat. Böyle bir yeteneğe sahip olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Sizleri sahnede görüyoruz ancak bir tiyatro ekip çalışmasıyla var oluyor. Oyunun görünmeyen tarafındaki arkadaşlarımızın da emeğine sağlık. Aynı zamanda tiyatro yaşamı farklı yönleriyle görmemizi sağlar. Hayatımızdan kesitlerini gözümüzün önüne alarak bizlere ışık tutuyor. Hayatın gizini, daha çok bir tiyatro sahnesinin derinliğinde kavrayabiliyoruz. Sayenizde halkımızla birlikte çok keyifli bir akşam geçirdik. Kırmızı perdelerimiz hiç eksik olmasın.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.