Çerkezköylü kadınlardan Atatürk Evi ziyareti

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Kırklareli'nde faaliyete giren Atatürk Evi'ni ziyaret etti

Çerkezköylü kadınlardan Atatürk Evi ziyareti
21 Mart 2018 Çarşamba 16:54

KIRKLARELİ'NDE FAALİYETE GİRDİ
Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabal ile birlikte, geçtiğimiz günlerde faaliyete giren Kırklareli Atatürk Evi'ni ziyaret etti.



TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabal, gezinin çok faydalı olduğunu, bu tarz kültürel etkinliklere devam edeceklerini ifade ederek, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına açılmış olan Atatürk Evi ziyaretimizde desteklerini bizden esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanımız Funda Serfiçe'ye teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.