Etkinlikler 3 Haziran’da başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen geleneksel Ramazan Eğlenceleri 3 Haziran Pazar günü başlıyor

Etkinlikler 3 Haziran’da başlıyor
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:18

ETKİNLİKLER KAPALI OTOPARK ÜZERİNDE YAPILACAK
Kapalı otopark üzerindeki alanda 3 Haziran Pazar günü ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik oyun ile başlayacak olan geleneksel Ramazan eğlenceleri, 4 Haziran Pazartesi günü ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı tiyatral konser ile devam edecek. 5 Haziran Salı günü Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Konserinin gerçekleştirileceği Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında 6 Haziran Çarşamba günü de ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli Türk tiyatrosu sahnelenecek. 7 Haziran Perşembe günü eşsiz anlatımıyla Sunay Akın eski zamanların Ramazan öykülerini Çerkezköylüler için anlatacak. Etkinlikler 8 Haziran Cuma günü Çerkezköy Şehir Orkestrası Halk Konseri ile devam edecek. Ramazan Eğlenceleri programları 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama kursiyerlerinin yılsonu gösterileri ile son bulacak.     

TÜM ÇERKEZKÖY HALKI DAVETLİ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Eğlenceleri, 3 – 8 Haziran tarihlerinde her akşam saat 21.30’da başlayacak. Ramazan Eğlenceleri etkinliklerine tüm Çerkezköy halkını davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediye Başkanı olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirtti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.