Hababam Sınıfı ÇOSB’de sahnelendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yaptı. Hababam Sınıfı Müzikli Oyunu, BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) tarafından ÇOSB Konferans Salonunda sahnelendi.

Hababam Sınıfı ÇOSB’de sahnelendi
16 Nisan 2018 Pazartesi 15:01

SEYİRCİLERDEN YOĞUN İLGİ
Geniş katılımın yaşandığı tiyatroyu; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi.

HABABAM SINIFI OYUNU
Hababam Sınıfı Müzikli Oyunu, Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri olan Hababam Sınıfı romanı ve oyunlaştırdığı kitaplarının karmasından aslına sadık kalınarak hazırlandı. Müzikal tadındaki oyunda öğrenci rollerini oynayan 12 genç oyuncuya, 7 usta oyuncu eşlik etti. Oyun için, Melih Kibar'ın orijinal müziği ile seyircinin aşina olduğu anonim şarkı ve türküler aranje edilerek kullanılarak çok sayıda yeni beste yapıldı.

Eser: Rıfat Ilgaz
Yönetmen: Murat Karasu
Oyunlaştıran: Celal Tak, Caner Alkaya, Murat Karasu
Dekor: Ethem Özbora
Kostüm: Nalan Alayli
Müzik Dir. & Besteci: Tuluğ Tirpan
Koreografi: Erdinç Anaz

Oyuncular: Sezai Altekin, Salih Kalyon, Nuri Gökaşan, Beyti Engin, Celal Tak, Caner Alkaya, Şebnem Ünaldı, Arda Başkan, Atakan Gökoğlan, Aykut  Yılmaz, Başak Gümülcinelioğlu, Başak Özkan, Bucan Ekin Şimşek, Dilan Demircioğlu, Gizem Kandemir,  Harun Reisoğlu, Onur  Apaydın, Umutcan Vicnelioğlu, Yiğit Yapıcı. 
 
Oyunun sonunda tiyatrocular ayakta alkışlandı. Ardından protokol tarafından oyunculara günün anısına çiçek takdim edildi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.