İkinci Bahar ÇOSB Konferans Salonu’nu coşturdu ​

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu çok önemli bir tiyatroya daha ev sahipliği yaptı. Usta oyuncuların performansıyla salonu büyülediği İkinci Bahar komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu

İkinci Bahar ÇOSB Konferans Salonu’nu coşturdu ​
18 Ocak 2019 Cuma 19:36

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Oyuncuların büyük alkış aldığı oyunu izlemeye geniş katılım oldu. Tiyatroyu; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve Ahmet Temiroğlu ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi.

İKİNCİ BAHAR
İki kuşak var, idealleri, hayalleri çok çalışmak, çok çok para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşak. Yaşamımız anlamını yitirmeye başlayınca, gerçekten ölmeye başlarız ve bunun kaç yaşında olduğumuzla alakası yoktur.

OYUNUN KÜNYESİ
Aşk, romantizm ve komedinin bir arada olduğu oyunu yazan Alfonso Paso. Uyarlayan ve Yöneten: Serkan Budak. Oyuncular: Cihat Tamer, Bedia Ener, Simge Selçuk, Emre Törün ve Serkan Budak.

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Oyunun bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.