Kapaklı Göksel ile coştu

Kapaklı Belediyesi’nin bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştirdiği Geleneksel Sünnet Şöleni etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne alan sanatçılar Canan Şimşek ve Göksel izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kapaklı Göksel ile coştu
03 Temmuz 2018 Salı 13:09

29 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirilen 14. Geleneksel Sünnet Şöleninin ikinci gecesine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behcet Atlı, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı. Şölenin 2. gününde düzenlenen konserde ise ünlü sanatçılar Canan Şimşek ve Göksel, Kapaklı’daki hayranları karşısında sahne aldı.

SAHNEYİ İLK ŞİMŞEK ALDI
14. Geleneksel Sünnet Şöleninin ikinci gecesinde sahne alan ilk isim Canan Şimşek oldu. Vatandaşları doyasıya eğlendiren Şimşek, dinleyenleri sesiyle mest etti. Şimşek’in sahne performansının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı tarafından kendisine çiçek ve plaket takdiminde bulunuldu. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Atlı, Kapaklı Belediyesi’ne ve sanatçıya konser dolayısıyla teşekkür ederken; Kapaklılı vatandaşlara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın selamlarını iletti.

KAPAKLI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
Atlı’nın konuşmalarının ardından; Kapaklı’nın ev sahipliği yaptığı projelerle gün geçtikçe gün geçtikçe büyüyüp yenilendiğini, yeni projelerin hayata geçtiğini ve bu projelerin Kapaklı’ya değer kattığını betimleyen Kapaklı Belediyesi faaliyet videosu Kapaklı halkının seyrine sunuldu.

4 BİNDEN FAZLA EVLADIMIZI SÜNNET ETTİRDİK
14. Geleneksel Sünnet Şöleninin ikinci gecesinde günün anlam ve önemine yönelik konuşmasını yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Öncelikle, çocuklarımızı bu özel günlerinde yalnız bırakmadığınız için, onların heyecanlarına ve mutluluklarına ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar 4 binden fazla evladımızı sünnet ettirdik. Bu yıl da yaklaşık 200 çocuğumuzu sünnet ettirerek yavrularımıza en güzel sünnet kıyafetlerini giydirdik. Hediyelerimiz ile onları sevindirdik, mutlu ettik. Geleceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Rabbim onların mürüvvetlerini de bizlere göstermeyi nasip etsin. Sünnetlerini yaptığımız çocuklarımızın ailelerine de buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu güzel günlerini bizlerle paylaştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

HERKESİN BAŞKANI OLARAK HİZMET EDİYORUZ
Kapaklı olarak büyük bir aile olduklarını ve gün geçtikçe daha da büyüdüklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Hizmet bayrağını teslim aldığımız günden bugüne kadar halkımızın acılarını paylaşıyor, sevinç ve mutluluklara ortak oluyoruz. Kapaklı’mızda herkesi kucaklayarak memleketi, partisi ve inancı ne olursa olsun ilk günkü heyecanımız ile ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu hizmetleri yaparken sen, ben, o demeden, ayırmadan, ayrıştırmadan, gönüllere dokunarak, kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan bize oy versin veya vermesin bütün Kapaklı’mıza hizmet götürmek için herkesin başkanı olarak hizmet ediyoruz. Çünkü biz insanımızı seviyoruz. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Biz insanı yüceltiriz, insanı yüceltiriz ki, hak yücelsin, adalet yücelsin, devlet yücelsin. Bu nedenle bizim için 112 bin Kapaklılı vatandaşımız birdir. Bu anlayışla hizmet ediyoruz. Bu anlayışla halkımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaç edinerek, projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

KAPAKLI TRAKYA’NIN PARLAYAN YILDIZIDIR
Kapaklı’nın bir Türkiye mozaiği olduğunu kaydeden Başkan Mandalı, konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Ben Kapaklılıyım, Kapaklıda büyüdüm, anılarım bu sokaklarda. Bu kenti soludum, bu kenti hafızama kazıdım, sevdayı bu kentte, eşimi bu kentte buldum, evlendim. Çocuklarım bu kentte doğdu, bu kentte sevinç yaşadım, bu kentte acı yaşadım. Kapaklı bu nedenle benim için sadece yaşadığım bir yer değil, bir mekan değil, aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Çünkü Kapaklı Trakya’nın parlayan yıldızıdır. Çünkü Kapaklı özgürlüğün, Cumhuriyet değerlerinin adıdır. Çünkü Kapaklı hoşgörünün adıdır. Çünkü Kapaklı Türkiye’nin 81 vilayetinden gelen herkesi kucaklayan bir şehirdir. Ben Kapaklı'ya baktıkça ‘Ne olursa ol yine gel’ diyen Mevlana’yı görüyorum. Yunus Emre’nin de o güzel dizelerinde dediği gibi; ‘Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” dedi.

GERİYE UNUTULMAZ BİR GECE BIRAKTI
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın günün önemine ilişkin yaptığı konuşmanın ardından ulusal sanatçı Göksel sahne aldı. Şarkılarıyla dinleyenlere keyifli anlar yaşatan Göksel, Kapaklılı vatandaşları birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendirdi. Göksel’in performansının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve eşi, sanatçıya çiçek ve plaket takdiminde bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser, havai fişek gösterisiyle son buldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.