Kapaklı izleyicisi Şen Makas’la kahkahaya boğuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği Dünya Tiyatrolar Haftası etkinliğinde ‘Şen Makas’ Kapaklı'da sanatseverlerle buluştu.

Kapaklı izleyicisi Şen Makas’la kahkahaya boğuldu
27 Mart 2018 Salı 11:57

İZLEYENLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda sahnelenen gösteriye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Şube Müdürleri ve çok sayıda sanatsever katılım gösterdi. Yoğun ilgi gösterilen tiyatro oyunu, dakikalarca ayakta alkışlandı.
İNTERAKTİF KOMEDİ
Oyun boyunca izleyiciler usta oyuncularla sohbet ederek ve sosyal medyayı özgürce kullanarak, işlenen cinayetin sadece tanığı değil, son karara imza atan hakimleri de oldu.
TÜRK TÜYATROSUNDA EŞİ BENZERİ YOK
1979 yılından bu yana Boston'da aralıksız sahnelenen ve Amerika tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na geçen  interaktif komedi; dünyada Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan, Türk Tiyatrosu'nda eşi benzeri olmayan tek tiyatro olayı Şen Makas’ta Melek Baykal, Veysel Diker, Ebru Saçar, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu ve Jess Molho sahne aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.