Kulakların pasını sildiler

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile düzenlenen Ramazan Eğlencelerinin 5.  gününde sahne alan ‘Çerkezköy Şehir Orkestrası’ muhteşem bir konser verdi

Kulakların pasını sildiler
12 Haziran 2018 Salı 12:42

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otoparkı üzerinde sahneye çıkan Çerkezköylü gençlerin oluşturduğu Çerkezköy Şehir Orkestrası’nın sahne performansı büyük beğeni toplarken, Çerkezköy halkı yine keyifli ve unutulmaz bir Ramazan akşamı geçirdi.

ÇERKEZKÖY ŞEHİR ORKESTRASI’YLA DEVAM ETTİ
‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri devam ediyor. ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan, ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser, ‘Eski Zaman Hikayeleri’ adlı müzikli tiyatro oyunu ve ünlü sanatçı Sunay Akın’ın ‘Meddah Işıkları-Mahya Sanatı’ adlı programla ile devam eden Ramazan Eğlencelerinin bir sonraki etkinliği Çerkezköy Şehir Orkestrası’nın muhteşem konseri oldu.

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Şehir Orkestrası’nın konserini yüzlerce Çerkezköylü birlikte izlerken, konserin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından Çerkezköy Şehir Orkestrası’na çiçek takdim edildi ve konser için teşekkür edildi.

HEMŞERİCİLİK BİLİNCİNİN ARTMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Konserin ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.