Kültür & Sanat Kurs kayıtları başladı ​

Kapaklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kültür & Sanat Kurs kayıtları başladı. 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında alınacak olan başvuruların ardından Kapaklı halkına 10 farklı branşta ücretsiz eğitim verilecek

Kültür & Sanat Kurs kayıtları başladı ​
18 Ocak 2019 Cuma 19:46

10 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK
Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmaları kapsamında devam ettirilen Kültür & Sanat Kursları hakkında bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “10 farklı branşta tamamen ücretsiz olarak açılacak olan kurslarımız; hemşehrilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak, yeni hobi ve beceriler edinmelerine vesile olacak ve bir kültür mozaiği olan Kapaklımızın daha sıkı bağlar kurmasını sağlayacak.” dedi.

BAŞVURULAR 16 – 25 OCAK ARASINDA
Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kültür & Sanat Kursları’ için kursiyer başvuru alımları başladı. Başvurular, 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edilerek yapılacak.

HANGİ ALANLARDA EĞİTİM VERİLECEK?
Kapaklı Belediyesi’nin, Kapaklı halkına ücretsiz olarak sunduğu Kültür & Sanat Kursları kapsamında Keman, Almanca Kursu, İngilizce Kursu, Tiyatro, Bağlama, Elde Halı Örme, Okuma – Yazma, Diksiyon, Kağıt Rölyef & üç Boyutlu Şekillendirme Sanatı ve Fotoğrafçılık alanlarında eğitim verilecek.

KURS BAŞVURU KRİTERLERİ
Keman Kursu 7 yaş ve üzeri; diğer kurslar ise 18 yaş ve üzeri vatandaşlar için düzenlenecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.