Öğrencilere illüzyon gösterisi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Veliköy İlkokulu’nda öğrenciler için illüzyon gösterisi düzenlendi. Yeteneksizsiniz programının finalisti Salih Gökay’ tarafından sahnelenen birbirinden farklı gösteriler öğrencilerin ilgi odağı oldu

Öğrencilere illüzyon gösterisi
05 Mart 2017 Pazar 12:53

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ
Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl ilçe genelindeki okullar için gerçekleştirdiği kültürel etkinlikler devam ediyor. Öğrencilere yönelik tiyatro gösterileri, eğitici oyunlar ve daha birçok etkinliği gerçekleştiren Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Veliköy İlkokulu’nda öğrenciler için illüzyon gösterisi düzenlendi. İllüzyonist Salih Gökay’ın sahnelediği gösteriye öğrenci ve öğretmenlerin ilgisi büyük oldu. Öğrenciler ilginç illüzyon numaralarını meraklı gözlerle izlerken, şaşkınlıklarını da gizleyemediler. Sergilenen illüzyon gösterisi öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. 
4 OKULDA SAHNELENDİ
Çerkezköy Belediyesi’nin ilçe genelinde belirlemiş olduğu okullarda sahnelediği illüzyon gösterisi ilk olarak Veliköy İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Gösteriler, 1 Mart Çarşamba günü saat 13.30’da Mevlana İlkokulu’nda, 2 Mart Perşembe günü saat 13.10’da Recep Arif Gabralı İlkokulu için Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda, son olarak ise 3 Mart Cuma günü 10.00 ve 14.00 saatlerinde iki seans olarak Kızılpınar İlkokulu için Kızılpınar Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.