Ramazan eğlenceleri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen geleneksel Ramazan eğlenceleri başladı. Etkinlikler kapsamında sahnelenen ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik oyun Çerkezköylülerden büyük ilgi gördü.

Ramazan eğlenceleri başladı
05 Haziran 2018 Salı 13:29

İLGİYLE İZLENDİ
Ahmet Çelik Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Ramazan Hatırası’ oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve yüzlerce Çerkezköylü birlikte izledi. Ramazan aylarının olmazsa olmazlarından Karagöz ve Hacivat orta oyununun ardından sahne alan usta oyuncular Çerkezköylüler tarafından ilgiyle izlendi. Oyun sonunda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından usta oyunculara çiçek takdim edildi.  

HEMŞERİCİLİK BİLİNCİNİN ARTMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ramazan eğlenceleri etkinliklerinin bir hafta boyunca devam edeceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediye Başkanı olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirtti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.