Ramazan eğlenceleri sona erdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan eğlenceleri, Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun ilahilerden oluşan muhteşem konseri ile sona erdi

Ramazan eğlenceleri sona erdi
12 Haziran 2018 Salı 12:52

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri sona erdi. 3 Haziran Pazar günü akşamı ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Eğlenceleri kapalı otopark üzerindeki alanda düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konseri ile tamamlandı. Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun konseri büyük beğeni topladı.

RAMAZAN BİRLİKTE GÜZEL
İlahilerden oluşan konserin finalinde semazen gösterisi sahnelendi. Konser sonunda Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal’a çiçek takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.