Ramazan gezileri kayıtları başladı ​

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirilen İstanbul Sultanahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 11 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Sultanahmet ve Selimiye Camilerine düzenlenecek olan gezilere katılmak isteyen vatandaşlar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek kayıtlarını yaptırabilirler

Ramazan gezileri kayıtları başladı ​
07 Mayıs 2019 Salı 16:42

KAYITLAR BAŞLADI
Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Ramazan Ayı Kültür Gezilerimizi bu yıl da düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi.

ARAÇLAR SAAT 14.00’DA HAREKET EDECEK
İstanbul ve Edirne’ye gidecek araçlarımızın Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edeceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Araçlarımız saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultanahmet Meydanı’na, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 00.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulacak. Vatandaşlarımız iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimizle saat 00.00’da indirildikleri noktadan alınarak Çerkezköy’e dönecek” dedi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ GEZİLERİMİZE DAVETLİDİR
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine isteyen tüm Çerkezköy halkının katılabileceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.