Sultan Ahmet ve Selimiye gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen ücretsiz Sultan Ahmet Camii ve Selimiye Camii gezileri başladı

Sultan Ahmet ve Selimiye gezileri başladı
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:20

HAFTANIN 4 GÜNÜ
19 Mayıs Cumartesi günü başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Kültür Gezilerine Çerkezköy halkı büyük ilgi gösterirken, haftanın 4 günü devam edecek geziler kapsamında Çerkezköylü vatandaşlar İstanbul Sultan Ahmet ve Edirne Selimiye Camilerine görüp, gezme imkanı buluyor.

HAFTANIN 4 GÜNÜ İSTANBUL VE EDİRNE SEFERİ
Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü bir otobüsün İstanbul’a, bir otobüsün ise Edirne’ye hareket ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan Kültür Gezilerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Gezilerimize kayıt yaptıran hemşerilerimizi saat 14.30’da Belediye Hizmet Binası önünde alan araçlarımız İstanbul ve Edirne istikametine yola çıkıyorlar. Yaklaşık 1.5 saatlik yolculuk sonunda vatandaşlarımız Selimiye ve Sultan Ahmet Camilerine ulaşıyorlar. İftarlarını açan, Teravih Namazlarını kılan vatandaşlarımız saat 23.30’dan sonra tekrar Çerkezköy’e dönmek üzere yola çıkıyorlar” dedi.

KUMANYA DA VERİLİYOR
Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı Kültür Gezilerine katılan vatandaşlara kumanya da verildiğini belirten Başkan Akay, “Gezilerimize katılan vatandaşlarımız Sultan Ahmet ve Selimiye Camii dışında İstanbul ve Edirne’deki diğer tarihi ve turistlik mekanları da görme, gezme fırsatı buluyorlar” ifadesini kullandıktan sonra gezilere katılmak isteyen vatandaşların Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına kayıt yaptırmaları gerektiğini kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.