Ücretsiz İstanbul ve Edirne gezileri başlıyor 

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 19 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Sultan Ahmet ve Selimiye Camilerine düzenlenecek olan gezilere katılmak isteyen vatandaşlar mesai saatleri içerisinde Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına nüfus cüzdanlarının fotokopilerini getirerek kayıtlarını yaptırabilirler

Ücretsiz İstanbul ve Edirne gezileri başlıyor 
11 Mayıs 2018 Cuma 10:50

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye hafta sonu her gün birer otobüs, hafta içi ise Salı ve Perşembe günleri yine Sultan Ahmet ve Selimiye Camii’ne birer otobüs ile ücretsiz gezi düzenlenecek.

KAYITLAR BAŞLADI
Çerkezköy Belediyesi tarafından İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii’ne düzenlenecek olan geziler ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi. 

ARAÇLAR SAAT 14.30’DA HAREKET EDECEK 
İstanbul ve Edirne’ye Çerkezköy Belediyesi önünden Salı ve Perşembe günleri ile Cumartesi ve Pazar günleri iki otobüsün (biri İstanbul, diğeri Edirne) hareket edeceğini belirten Başkan Akay, “Araçlarımız Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’nda, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 00.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz vatandaşlarımızı saat 00.00’da indirdiği yerden alarak tekrar Çerkezköy’e dönecek” açıklamasını yaptı. 

TÜM VATANDAŞLARIMIZ GEZİLERİMİZE DAVETLİDİR 
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerilerimizi Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tayfun - 6 yıl önce
gerçekten güzel bir uygulama olmuş sayın başkanım.