Ak Parti’nin ikinci yardımı Güneydoğu’ya

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı sosyal sorumluluk kapsamında Bayırbucak Türkmenlerine yönelik yaptığı yardım kampanyasının ardından Güneydoğu’da ki ihtiyaç sahiplerini de unutmayarak, 6 tonluk gıda, tıbbi ve giyecek yardımında bulundu

Ak Parti’nin ikinci yardımı Güneydoğu’ya
08 Şubat 2016 Pazartesi 15:34

YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARA YARDIM ELİ UZATTILAR

AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yardımlarına devam ediyor. Daha önce Bayırbucak da bulunan Türkmenlere 25 tonluk yardımda bulunan Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, bu kapsamda Güneydoğu’da bulunan yardıma muhtaç vatandaşlara da yardım elini uzattı.

VELİKÖY’DEN HAREKET ETTİ

Güneydoğu’da yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara yardım da bulunan Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı bir TIR dolusu giyecek, 6 ton kuru gıda, çocuk maması, çocuk bezi ve muhtelif ihtiyaç malzemelerini Cumartesi günü saat 14.00’da Veliköy’den Güneydoğu’ya gönderilme üzere yola çıkardı.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yardım kampanyası hakkında konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yardıma destek veren tüm parti üyelerine ve yardımsever vatandaşlara teşekkür ederek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yardım kampanyalarının devam edeceğini ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.