Akay: Sorun varsa çözeriz

Çerkezköy Belediyesi’nin, Pınarça Deresi etrafında yaptığı yeşil alan çalışmaları kapsamında dere yatağı sedde seviyesinin düşürülmesi vatandaşları tedirgin ediyor. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Planlamamızı Devlet Su İşleri’nde görevli 3 mühendisin teknik bilgilerini alarak yaptık ama vatandaşlarımız tedirgin oluyorsa bunu ortadan kaldırmak bizim görevimiz. Oraya istinat duvarı yapabiliriz. Sorun varsa çözeriz.” açıklamasında bulundu.

Akay: Sorun varsa çözeriz
20 Eylül 2018 Perşembe 17:04

SEDDE SEVİYESİ DÜŞTÜ
Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bilindiği üzere DSİ Pınarça Deresi’nin ıslahını Hükümet Caddesi’ndeki köprüye kadar yaptı. Biz de ıslah edilen kısımda derenin iki yakasında da yeşil alan çalışmalarımıza başladık. Çalışmalar kapsamında dere yatağı seddesinin seviyesini de düşürdük.” dedi.

DSİ’DEN BİLGİ ALINARAK PLANLANDI
Seddenin alçaltılmasının herhangi bir soruna yol açmayacağını kaydeden Başkan Akay, “Planlamamızı Devlet Su İşleri’nde görevli 3 mühendisin teknik bilgilerini alarak yaptık. Kodumuzun yeterli seviyede olduğunu söylediler. Ayrıca sel baskını yaşadığımız dönemlerde deredeki su seviyesi şimdiki koda kadar hiç gelmedi. Ancak vatandaşlarımız tedirgin oluyorsa bunu ortadan kaldırmak bizim görevimiz. Oraya istinat duvarı yapabiliriz. Sorun varsa çözeriz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.