Askere cep hizmeti

Genelkurmay Başkanlığı tarafından kışlalarda cep telefonlarının belirli koşul ve saatlerde serbest bırakılmasının kararlaştırılmasının ardından er ve erbaşlar, onaylanmış kamerasız cep telefonları ile aileleriyle iletişime geçebilecekler. Dün itibariyle hizmet vermeye başlayacak kampanyaların hakkında bilgi veren bir firmanın GSM Satış Noktası Mavi İletişim Sahibi Sebahattin Çolakoğlu “Kampanya aboneleri, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile rahatlıkla konuşarak mesajlaşabilecekler” dedi

Askere cep hizmeti
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:46

 KULLANIMA AÇILDI

Genel Kurmay Başkanlığı askerler için önemli olan bir yasağı kaldırdı. Alınan kararla birlikte artık er ve erbaşlar da onaylanmış kamerasız cep telefonları ile aileleriyle rahatlıkla görüşebilecekler. Vatani görevini yapmakta olan askerlerin sevdikleriyle iletişim kurabilmesi için kampanyalarının altyapısını hazır hale getiren GSM operatörümüz, dün itibariyle askerimize hizmet vermeye başladı.

VERİ KULLANIMINA KAPALI OLACAK

Askere yönelik kampanya hattı hakkında bilgi GSM firması satış noktası Mavi İletişim Sahibi Sebahattin Çolakoğlu, “Kampanya aboneleri hafta içi 08.00-18.00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşabilecekler. Kampanya'dan faydalanan askerler, Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar yakınlarına seslerini duyurma imkânı bulacak. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin belirlediği koşullar gereği, kampanya hatları veri kullanımına kapalı olacak” dedi.

AVANTAJLI KONUŞMA PAKERLERİ BULUNUYOR

Bağlı oldukları GSM operetörünün Mehmetçik’in askerlik süresince yakınlarıyla hasret giderebilmesi için avantajlı konuşma ve mesajlaşma paketleri sunduğunu ifade eden Çolakoğlu, “ Ön ödemeli Kampanya aboneleri 15 TL’ye 400 dakika konuşma ve 5 TL’ye 1000 SMS satın alabiliyor. İkili Paket kolaylığından faydalanmak isteyen askerler, 20 TL ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS’i birlikte alabiliyor” ifadelerini kullandı.

TUGAY DA STANT AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Sebahattin Çolakoğlu konuşmasının sonunda ise, “Askeriye de komutanlar *199# yaparak askerlerin Askercell hattı kullanıp kullanmayacaklarını da tespit edebilecekler. Ayrıca Askercell hattı alanlar izne gittiği zaman ve terhis aldıkları vakit kampanya hattını normal tarifeye çevirebilecekler. Çerkezköy’de üç ayrı Satış Noktasından bu hatlar temin ediliyor. İlerleyen günlerde Çerkezköy Tugay Komutanlığına giderek orada askerler için stant açmayı düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.