Başakşehir’den ilk yılında büyük başarı

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda tüm soruları doğru yanıtlayan Başakşehir Koleji öğrencilerinden Aylin İbrahimoğlu resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye birincileri arasında yer almayı başardı. Öğrencinin başarısına ortak olan Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun ve okul Müdürü Demet Kurucu öğrenciyi tebrik ederek başarısının devam etmesi temennisinde bulundular

Başakşehir’den ilk yılında büyük başarı
30 Kasım 2015 Pazartesi 16:27

KENDİSİNİ VE AİLESİNİ TEBRİK ETTİ

TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap veren Başakşehir Koleji öğrencisi Aylin İbrahimoğlu Türkiye birincileri arasında yer aldı. Kapaklı Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun düzenlediği basın toplantısında, resmi olmayan sonuçlara göre okul öğrencilerinden Aylin İbrahimoğlu’nun TEOG Türkiye birincileri arasında yer aldığını ifade ederek, “Tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye ve Tekirdağ birincisi kolej öğrencilerimizden biri oldu. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

37 ÖĞRENCİ BİR DERSTEN FUL ÇEKTİ

Başakşehir Koleji’nden sınava 81 öğrencinin girdiğini sözlerine ekleyen Dursun, “Bu öğrencilerden 37’si girdiği sınavdan 1 dersten full doğru yaptı. 7 öğrenci Türkçe’den, 4 öğrenci Matematikten, 4 öğrenci Fen Bilgisinden, 14 öğrenci İnkılap Tarihi’nden, 7 öğrenci İngilizce’den ve 30 öğrenci Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinde  full doğru yaptı. Ders başına ortalamada ise, Türkçe 16 net, Matematik 13, Fen Bilgisi 15 buçuk, İnkılap Tarihi 17, İngilizce 15,23 ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 18,23 net ortalaması ile kayıtlara geçti” diye konuştu.

ORTALAMALAR

Mustafa Dursun konuşmasının devamında ise, “Sınava giren ilk 10 öğrencimizin doğru ortalaması 115.2, ilk 20 öğrencimizin doğru ortalaması 112,5, ilk 30 öğrencimizin doğru ortalaması 110, ilk 40 öğrencimizin doğru ortalaması 107,65, ilk 50 öğrencimizin doğru ortalaması ise 105,36’dır” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Basın toplantısının ardından Mustafa Dursun, Türkiye birincileri arasında yer alan Aylin İbrahimoğlu ve okul Müdürü Demet Kurucu ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.