Dernek üyeleri gönüllerince eğlendiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin her ay düzenlemiş olduğu ve o ay içinde doğan dernek üyelerinin doğum günlerinin kutlandığı program derneğin çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Temmuz ayı doğum günü kutlamasına dernek üyesi Süheyla Usta sponsor oldu

Dernek üyeleri gönüllerince eğlendiler
27 Temmuz 2015 Pazartesi 17:54

SÜHEYLA USTA’YA TEŞEKKÜR EDİLDİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen Temmuz ayı doğum günü partisinin açılış konuşması TSD Çerkezköy Şube Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecimen tarafından yapıldı. Tecimen, “Temmuz ayında doğan üyelerimizin doğum günlerini hep birlikte kutlayacağız. Bizlerin bu ay doğum gününü kutlayarak, üyelerimizin sevincini paylaşan ve kendilerine moral veren ablamız Süheyla Usta’ya sonsuz teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPMAK İSTİYORUM”

 

Temmuz ayı doğum günü kutlamasına sponsor olan Süheyla Usta, derneğe maddi ve manevi olarak desteklerin esirgenmemesini temenni ederek, “Derneğimizden aradılar ve ‘Sponsorumuz olur musunuz?’ dediler. Ben de hiç düşünmeden ‘Olur’ dedim. Maddi ve manevi olarak hayatımda her şeyi hallettiğimi düşünüyorum. Allah’a şükür maddi ve manevi sıkıntım yok. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu yürekli kardeşlerimiz için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Benden ne isterlerse ben ve etrafımdaki arkadaşlarım bu isteklerin hepsini yapmak istiyoruz. Doğum günü olan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutluyorum. İnşallah güzel bir ömür sürerler.” diye konuştu.

 

PASTA KESTİLER

 

Süheyla Usta’nın konuşmalarının ardından TSD Çerkezköy Şube Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecimen, Temmuz ayı içerisinde doğan dernek üyelerinin isimlerini tek tek sayarak pastanın mumlarını üflemeye davet etti.

 

ÜYE AİLELERİ DE KUTLAMAYA KATILDI

 

İsimlerinin okunmasıyla pastanın bulunduğu masanın etrafına toplanan Temmuz ayı doğumlu dernek üyeleri alkışlar eşliğinde pastanın mumlarını üflediler. Mutlulukları gözlerinden okunan dernek üyeleri pastalarını yedikten sonra TSD Çerkezköy Şubesi çok amaçlı salonunda müzik eşliğinde aileleri ve dernek üyeleriyle birlikte gönüllerince eğlendiler.

 

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI

 

Düzenlenen Temmuz ayı doğum günü kutlamasına Şube Yönetim Kurulu Üyleri, Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri, Temmuz ayı doğumlu dernek üyeleri ve üyelerin aileleri katılım gösterdi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.