Döner Se Döner Güveniş Caddesi’nde açıldı

İşletmeciliğini Rıza Demirci’nin yaptığı ‘Döner Se Döner’ yemek salonu Güveniş Caddesi numara 14 adresinde düzenlenen törenle açıldı. Tavuk dönerin yanı sıra sulu yemek çeşitlerinin de bulunduğu lokantada açılışa özel olarak davetlilere çeşitli yemek ikramlarında bulunuldu.

Döner Se Döner Güveniş Caddesi’nde açıldı
30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:23

DÖNER SE DÖNER DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan Rıza Demirci, Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi numara 14 adresinde ‘Döner Se Döner’ isimli lokanta açtı. Önceki gün saat 13.00’da düzenlenen açılış törenine Rıza Demirci’nin mesai arkadaşlarının yanı sıra kurum temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
DESTEK OLAN AİLE YAKINLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Gelen misafirleriyle yakından ilgilenen işletme sahibi Rıza Demirci, açılışa özel olarak misafirlerine çeşitli yemek ikramlarında bulundu. Yeni açılan yemek salonunda tavuk dönerin yanı sıra ev yemekleri ve sulu yemek çeşitleri Çerkezköy halkının damak tadına sunulacak. İşletme sahibi Rıza Demirci, yemek salonun açılmasında kendisine destek olan aile yakınlarına teşekkür ederek, Çerkezköy halkına birbirinden güzel ve leziz ev yemeklerini sunacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.