Dünya Gümrük Gününü kokteyl ile kutladılar

26 Ocak Dünya Gümrük günü kapsamında Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü kokteyl düzenledi. Gümrük personelinin katılımıyla okunan istiklal marşının ardından idari binada kendileri için hazırlanan kokteylde bir araya geldiler

Dünya Gümrük Gününü kokteyl ile kutladılar
27 Ocak 2015 Salı 18:20

 İSTİKLAL MARŞININ ARDINDAN KOKTEYL DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü 26 Ocak Dünya Gümrük gününü kutladı. Kutlama kapsamında kısa bir süre önce Gümrük Müdürlüğü görevine tayin olan Lütfü Tayfur, Gümrük Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte ilk olarak İstiklal Marşını okudu. Okunan İstiklal Marşının ardından idari binanın birinci katında düzenlenen kokteylde bir araya geldiler.

 

TÜRKİYE’DE Kİ DÖRT PERSONELDEN BİRİ OLDU

 

Kısa süreli etkinliğin ardından açıklama yapan yetkililer, “Dünya gümrük günü kutlamaları Türkiye de yeni yeni kutlanıyor. Her ne kadar gümrükler tarih boyunca var olan bir kurum olmasına rağmen dış ticaretin var olduğu her yerde kutlanıyor. Türkiye de yeni yeni kutlanmaya başladığından farkındalık yaratılması için kutlamalar yapılıyor. Ankara da düzenlenen bir törenle de Gümrük Müdür yardımcısı Gökhan Aktaş’a Dünya Gümrük Örgütü tarafından ödül verildi. Gökhan bey aldığı bu ödül ile Türkiye’de ki dört personelden biri oldu. Gümrüklerin bir imajı var ve bu imajı kırmak adına bir şeyler yapılmaya çalışılıyor” denildi. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.