Engelli ve yaşlılara iftar yemeği

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan Ayı süresince evlerinde yalnız yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlara iftar için yemek ulaştırılıyor.

Engelli ve yaşlılara iftar yemeği
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Mayıs 2020 Pazartesi 13:50


Korona Virüs salgını nedeni ile geleneksel hale getirilen Mahalle İftarları etkinliklerinin bu yıl gerçekleştirilemediğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl, düzenlediğimiz Mahalle İftarları programları ile binlerce vatandaşımızla aynı sofrada buluşuyor, birlikte orucumuzu açıyorduk. Fakat bu yıl, tüm dünyada etkili olan salgın nedeniyle Mahalle İftarlarımızı gerçekleştiremiyoruz” dedi.
   Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimize dikkat çeken Akay, “Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte Çerkezköy Belediyesi olarak, salgınla mücadele kapsamında yapılan çalışmaları kararlılıkla sürdürüyoruz. Bir yandan da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün tespit ettiği yalnız yaşayan engelli ve yaşlı hemşehrilerimize Ramazan Ayı boyunca hijyenik şartlarda hazırlanan iftarlık sıcak yemek ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.