Fitre ve zekat çalışmaları tamamlandı

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi 2014 yılı fitre ve zekat çalışmalarını sonlandırdı. Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül "Geçen yıla göre düşük bir gelir elde ettik ama bu yıl gelirin hepsi bize geliyor bu yüzden mutluyuz" ifadelerini kullandı

Fitre ve zekat çalışmaları tamamlandı
20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:12

18 AĞUSTOS TARİHİ İLE SONA ERDİ
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül 2014 yılında yürütülen fitre ve zekat çalışmalarını son bulduğunu açıklayarak bu yıl ki gelir ve giderler ile ilgili bilgiler verdi. Zümbül "Bu yıl fitre ve zekat çalışmalarımızı Ramazan Bayramı’ndan 15 gün önce başlattık. 18 Ağustos tarihi ile de sonlandırdık. Kapaklı ve Çerkezköy olmak üzere çalışmaların yürütüldüğü noktalara toplamda 2081 adet fitre ve zekat zarfı dağıttık. Bu zarflardan 798 tanesi dolu olarak teslim alınırken 1203 tanesi boş olarak ve 80 tanesi de zayi olarak raporlandı" ifadelerini kullandı.
TOPLAMDA 14 BİN 672 LİRA GELİR ELDE EDİLDİ
2014 yılında fitre ve zekatların net karını da açıklayan THK Başkanı Zümbül "Zarflardan toplamda 14 bin 672 lira gelir elde edildi. Çok cüzzi bir gider tasarrufu ile çalışmalarımızı sonlandırdık" şeklinde konuştu.
ÇERKEZKÖY'DE 9 BİN 922 LİRA GELİR ELDE EDİLDİ
Çerkezköy ile Kapaklı'da sürdürülen çalışmaları kıyaslayan Başkan Zümbül "Çerkezköy'de toplamda bin 144 zarf dağıttık. Bu zarfların 557'si dolu olarak teslim edildi. 534 tanesi ise boş olarak teslim edildi. 53 adet zarf ise zayi oldu. Çerkezköy merkezde toplamda 9922 liralık bir gelir elde edildi
KAPAKLI'DA 4 BİN 750 LİRA GELİR ELDE EDİLDİ
Kapaklı da ise toplamda 937 adet zarf dağıttık. Bu zarflardan 241 tanesi bize dolu olarak teslim edildi. 669 tanesi ise boş olarak teslim edildi. Zarflardan 27 tanesi ise zayi oldu. Kapaklı'da ise 4 bin 750 lira gelir elde edildi" şeklinde konuştu.
ELDE EDİLEN TÜM GELİR THK'YA KALACAK
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da aktif bir şekilde çalıştıklarına vurgu yapan THK Başkanı Zümbül, geçen yıla oranla 2 bin 354 TL daha az gelir elde ettiklerini dile getirirken, “Bayram tatilinin uzun olması ve vatandaşlarımızın tatili Çerkezköy dışında geçirmeyi tercih etmeleri bunda etkili oldu” dedi. Zümbül açıklamasında ayrıca THK olarak bu yıl paydaşlarından ayrı çalıştıklarını kaydederek, “Daha önceki yıllarda elde ettiğimiz gelirin yüzde 60’ı paydaşlarımıza gidiyordu. Artık elde ettiğimiz tüm gelir THK’ya kalacak” bilgisini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.