Gaziler İrmet Hastanesi’ni ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Üyeleri, Özel İrmet Hastenesi yönetimini ziyaret ederek yeni hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundular. Gaziler Derneği Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Hastane Müdürü Alper Atasoy’la yaptığı görüşmede kendileri için yapılan indirim ve destekleri için teşekkür etti

Gaziler İrmet Hastanesi’ni ziyaret etti
13 Eylül 2014 Cumartesi 07:41

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcili üyeleri kısa bir süre önce hizmete giren Özel İrmet Hastanesini ziyaret etti. Hasan Hüseyin Yarlıgan ve beraberindeki gaziler İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy ile yaptığı konuşmada hastanenin gazilere gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını dile getirerek, “Bizlere her konuda yardımcı olan ve kolaylık sağlayan hastane yönetimi ve personeline teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLUYORUZ
Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy ziyaretlerinden dolayı Gazilere teşekkür ederek, “Devletimizin de zaten yürürlüğünde bulunan katkı payı olan 12 TL’lik bir meblağ sizlerden alınmıyor. Bunun yanı sıra herhangi bir oran belirlemesek dahi kendi maliyetimiz çerçevesinde siz Gazilerimize elimizden gelen destek ve yardımı yapmaktan kaçınmıyoruz” dedi.

GAZİLER DERNEĞİ FLAMASI HEDİYE ETTİLER
Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile beraberindeki dernek üyeleri, İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy ve İrmet Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Fotoğrafın ardından hastane müdürü Atasoy’a Gaziler Derneği flaması hediye edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.