İftar bu defa Bağlık Mahallesi’nde

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediği mahalle iftarlarının altıncısı Bağlık Mahallesi’nde düzenlendi. Pakize Narin Anadolu Lisesi bahçesi ve Bağlık Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda düzenlenen iftara Bağlık Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi

İftar bu defa Bağlık Mahallesi’nde
07 Temmuz 2015 Salı 16:11

 İFTARA YOĞUN İLGİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar, Fatih, İstasyon ve Fevzipaşa Mahallelerinin ardından bu akşam Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftar ile devam etti. Bağlık Mahallesi’nde bulunan Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin bahçesi ve Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen sokak iftarına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken, iftara CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İl Başkanı Şeref Çetin, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ile vatandaşlar katıldı. 

 

BAĞLIK MAHALLESİ SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlara yemeklerini ikram eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkımız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, ikincisini Kızılpınar Mahallemizde, üçüncüsünü Fatih Mahallemizde dördüncüsünü İstasyon Mahallemizde ve son olarak da Fevzipaşa Mahallemizde düzenlemiştik. Bu akşam da Bağlık Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza Bağlık Mahallesi sakinlerimizin katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti” dedi.

 

PERŞEMBE GÜNÜ İFTARI VELİKÖY MAHALLESİ’NDE

 

İftara katılan Bağlık Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Perşembe akşamı ise Veliköy Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarlarını açacaklarını belirterek, “9 Temmuz Perşembe günü Veliköy Mahallesi’nde Eski Camii arkasında bulunan alanda düzenleyeceğimiz iftar sofralarımıza tüm Veliköy Mahallesi sakinleri davetlidir” dedi. 

 

FAİK ÖZTRAK KATILDI

 

Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlara yemek dağıtan CHP Genel Başkan yardımcısı Faik Öztrak, Çerkezköy Belediyesi’nin her mahallede iftar sofrası kurmasının son derece güzel ve yerinde bir davranış olduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı.

 

İŞTE DİĞER MAHALLELERE KURULACAK İFTAR SOFRASI GÜNLERİ 

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi, Fatih Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi ve Bağlık Mahallesi’nde verilen iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.