İrmet Hospital Namık Kemal Bulvarı'nı hareketlendirdi

Geçtiğimiz ay hizmete giren İrmet Hospital Namık Kemal Bulvarı'nı da hareketlendirdi. Cadde üzerinde daha şimdiden iki eczane, iki gözlükçü açıldı. Çayhaneler ve bazı küçük dükkanlar da kendini gösteriyor. Cadde üzerinde yeni binalarda tefrişatını hızlandırması dikkat çekiyor...

İrmet Hospital Namık Kemal Bulvarı'nı hareketlendirdi
16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:19

Özel Çerkezköy Hastanesi'nin yeni yüzü İrmet Hospital Namık Kemal Bulvarı'nı da hareketlendirdi. Geçtiğimiz ay hizmete giren Hastane, bölgede canlanmaya neden olurken yeni işyerlerinin bir bir açılması dikkat çekiyor.

İKİ ECZANE İKİ GÖZLÜKÇÜ HİZMETE GİRDİ

Çerkezköy'ün en büyük bulvarı olan Namık Kemal Bulvarı'nın Narin Park Kavşağı'na kalan kısmında iki ay öncesine kadar neredeyse in-cin top oynuyordu. Ancak geçtiğimiz ay hizmete giren Özel Çerkezköy Hastanesi'nin yeni yüzü İrmet Hospital, bölgenin hareketlenmesine neden oldu. Önümüzdeki dönemlerde kent merkezinin daha hareketli bölgeleri arasına girmeye aday olan Namık Kemal Bulvarı'nda İrmet Hospital faktörü kendini bir ay içerisinde gösterdi. Daha yeni olan hastaneyle birlikte iki eczane, iki tane de gözlükçü Bulvar üzerinde hizmete girdi.

YENİ İNŞAATLAR HIZ KAZANDI

Caddenin hareketlenmesiyle birlikte bölgede bulunan inşaatlarında hız kazanması dikkat çekiyor. Eczane ve gözlükçülerin dışında ufak tefek çay ocakları, kahvehaneler ve yine bir iki küçük marketin son zamanlarda açıldığı Namık Kemal Bulvarı'nda inşaat sahipleri de harekete geçti. Kısa bir süre önce temeli atılan inşaatlar Bulvarın hareketlenmesiyle birlikte hız kazandı. Kimi inşaat ise uzun süredir dış cephesi bitmesine rağmen bir türlü iç dizaynına geçilememiş haldeyken, birden hareket kazandı. İnşaat sahipleri tefrişatlarını hızlandırdıkları inşaatlarını iş merkezi haline getirerek kiralamayı planlıyor. Yol üzerinde iş merkezi inşaatlarını da görebiliyorsunuz.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.