Kapaklı Anaokulu okul öncesi şenliklerini kutladı

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Kapaklı Anaokulu’nda da farklı etkinliklerle gerçekleştirildi

Kapaklı Anaokulu okul öncesi şenliklerini kutladı
09 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Ülkemiz genelinde okul öncesi eğitimin gelişmesi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla her yıl Mayıs ayında düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Kapaklı Anaokulu’nda da farklı etkinliklerle gerçekleştirildi.
BİRÇOK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Etkinlikler çerçevesinde okul öncesi eğitimin önemini vurgulayan broşürler, afişler dağıtılırken, Şenliklerde ayrıca bilim ve deney etkinlikleri, Sütaş etkinlik saati, Aile katılımlı etkinlikler, Bahçe etkinlikleri de gerçekleştirildi.
Şenliğin sonunda da tüm sınıfların koro, dans ve yaratıcı drama gösterileri yer aldı. Okul bahçesinde düzenlenen gösteriye, 205 okul öncesi eğitim öğrencisi, yaklaşık 410 veli ve 200’e yakın misafir katılırken, gösterilerde çocukların eğlenerek öğrenmelerine yönelik çalışmalara yer verildi.
0-6 YAŞ ÇOK ÖNEMLİ BİR DÖNEM
Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kabaklar, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında,  0 -6 yaş döneminin insan hayatının temelinin atıldığı ve eğitim bakımından çok önemli bir dönem olduğunu vurgulayarak, Okul Müdürü Sevinç Ayan’a, öğretmenlerine ve yardımcı personeline veliler adına teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.