Kapaklı DP kökenli bir isme emanet

Haziran ayı sonundan beri boş bulunan Kapaklı AKP İlçe Başkanlığı görevine Belediye eski Meclis Üyelerinden Salih Bezgin atandı. 2009 yılında DP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Salih Bezgin, daha sonra bir grup arkadaşı ile birlikte AKP’ye geçmişti. Çerkezköy’ün ardından Kapaklı’nın de DP kökenli bir isme emanet edilmesinin kulislerde nasıl yorumlanacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Kapaklı DP kökenli bir isme emanet
30 Eylül 2014 Salı 07:27

Ali Osman Orhan’ın görevden alınmasıyla, 26 Haziran tarihinden beri boş bulunan ve kimin atanacağı yılan hikayesine dönen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na Salih Bezgin atandı. AKP Genel Merkezi Çerkezköy’ün ardından Kapaklı’ya da Demokrat Parti kökenli bir ismi atadı.
 
ESENYURT’TA BELLİ OLDU
Geçtiğimiz hafta Çerkezköy ve Kapaklı’ya gelerek birçok isimle ön mülakat yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Tekirdağ Koordinatörü Ülker Can’ın belirlediği dört isim olan Mustafa Çetin, Ercan Üçel, Salih Bezgin ve R.Tahir Eke haftasonu akşam saatlerinde AK Parti Esenyurt İlçe Binası’nda, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından son mülakata alındı.
 
BEZGİN ATANDI
Her dört adayla yapılan bire bir mülakatların ardından, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na Salih Bezgin’in atandığı duyuruldu. Aynı zamanda Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde de bulunan yeni İlçe Başkanı Bezgin’in 15 gün içerisinde İlçe Yönetimi’ni oluşturması ve Kasım Ayı’nda da, Teşkilatı İlçe Kongresi’ne taşıması gerekiyor.
 
MOLOTOFLU SALDIRI
Öte yandan, her dört aday ile mülakatın devam ettiği esnada, mülakatın yapıldığı AK Parti Esenyurt İlçe Binası, bir grup eylemcinin molotoflu saldırısına uğradı. Küçük çaplı bir yangına neden olan saldırıda, sadece maddi hasar meydana geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.