Karadeniz; ‘Millete hizmet bizim için şereftir’

AKP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz Kapaklı, Çerkezköy ve Saray teşkilatlarına yönelik bir kahvaltı verdi. Ömer Karadeniz, yaptığı konuşmada, “Biz vekilliği, belediye başkanlığını siyaseti millette hakim olmak için değil, hadim olmak için seçtik. Biz bu millete hadim olmak için yola çıktık. Çünkü bu millete hizmet etmek, bizim için en büyük şereftir” dedi

Karadeniz; ‘Millete hizmet bizim için şereftir’
23 Şubat 2015 Pazartesi 22:23

 KATILIM YOĞUN OLDU

AKP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ömer Karadeniz geniş katılımlı bir kahvaltı programı düzenledi. Kapaklı Aksu Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına AKP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çetin, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Saray İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Yönetimi, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN YETERLİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARMALIYIZ

Programda ilk konuşmayı AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin gerçekleştirdi. Kahvaltı programı için Ömer Karadeniz’e teşekkür eden Bezgin, “7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerin startını verdik. Tüm teşkilat mensupları olarak bizlerin üzerine düşen el ele vererek, Anayasa ve Başkanlık sistemi için yeterli sayıda milletvekili çıkarmaktır. Bu hedefimize gerçekleştireceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.

AKP’NİN OYLARINI ORTALAMANIN ÜZERİNE ÇIKARACAĞIZ

Salih Bezgin’in konuşmasını tamamlamasının ardından bir konuşma gerçekleştiren AKP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ömer Karadeniz, “Türkiye’de 2002 öncesi siyasetin olumsuz bir imajı vardı. AKP’nin kuruluşu ile birlikte bizim de bizim de içimizdeki siyasete yönelik istek ortaya çıkmış oldu. 2002 yılından bugüne kadar Kapaklı’da AKP Teşkilatı içerisinde çeşitli kademelerde görev aldım. Yerel seçim öncesinde partimizi yerelde iktidara taşımak için sokak sokak, ev ev dolaştık. İktidara gelmek için yeterli oranda oy almamıza rağmen, bizi kötü bir sürpriz karşıladı. CHP, Tekirdağ’da 12-0 yaptı. Ancak geçen süre içerisinde CHP’li belediyelerin başarısızlıklarını gördüğümüzde inşallah bu sonucu tersine çevireceğiz. Tekirdağ’da da AKP’nin oylarını ortalamanın üzerine çıkaracağız” dedi.

HİZMETKAR OLACAĞIZ

Konuşmasında Milletvekilliğine neden aday adayı olduğunu da anlatan Karadeniz, “Tüm halkımız, milletvekilinin aralarında dolaşan, sorunlarına çare olabilecek isimlerden seçilmesini istiyor. Partimizin Tekirdağ’da iki milletvekili var. Her yere yetişmeleri mümkün değil. AKP milletvekilliği, yan gelip de yatılacak bir yer değildir. Kurucu genel başkanımızın dediği gibi koşan, yorulan, terleyen vekillere ihtiyaç var. Bende sizin huzurunuzda bunun sözünü veriyorum. Tekirdağ’ın, Kapaklı’nın, Çerkezköy’ün ve Saray’ın hizmetinde ve hizmetkarı olacak aday adayıyım” diye konuştu.

PARTİMİZE GÜÇ KATMAK İÇİN BURADAYIZ

Ömer Karadeniz konuşmasının devamında ise, “Geldiğimiz yerin bilincinde olarak sizlerin hizmetinde olacağız. Biz vekilliği, belediye başkanlığını siyaseti millette hakim olmak için değil, hadim olmak için seçtik. Biz bu millete hadim olmak için yola çıktık. Çünkü bu millete hizmet etmek, bizim için en büyük şereftir. Siyasetten beklediğimiz şey milletin gönlüne girebilmektir. Siyasette yol yapılacak, köprü yapılacak hizmet yapılacak, bunlar gereklidir. Esas olan bu milletin gönlüne girebilmektir. Benim arzum da sizlere hizmet ederek, hizmetkar olarak gönlünüzü kazanabilmektir. Benim siyasetten beklentim, arzum budur. Sizlere hizmet ederek arkamızda bir iz bırakmak istiyoruz. Hayır dualarınızı almak istiyoruz. 7 Haziran yaklaştı. Seçim arafesindeyiz. Sıralama alıp almayalım, hiç önemli değil. Partimizin hizmetindeyiz. Teşkilatlarımızın hizmetindeyiz. Biz partimize güç katmak için buradayız” ifadelerini kullandı.

KİM BELİRLENİRSE YANLARINDA ÇALIŞACAĞIZ

Milletvekili aday adayı arkadaşlarını kendine rakip olarak görmediğini ifade eden Karadeniz, “Biz hizmet yarışına girmiş, birer hizmet eriyiz. Biz bir çarkın dişlileriyiz. Sizlerin katımıyla temayül yoklaması yapılacak. Bunun sonucu Genel Merkez’e gidecek. Karar verilecek. Kim belirlenirse biz onları kendimize vekil kabul ettik, yanlarında çalışacağız” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.