Pien Parfüme Atatürk Caddesi'nde açıldı

Pien Parfüme Çerkezköy Şubesi Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi No:3'te hizmete açıldı. Pien Parfüme Çerkezköy şubesinde toplam 450 çeşit koku satışa sunuluyor

Pien Parfüme Atatürk Caddesi'nde açıldı
18 Temmuz 2014 Cuma 07:19

450 FARKLI KOKU
Çerkezköy’de yeni açılan Pien Parfüme Çerkezköy Şubesi'nde, kolonya çeşitleri, oda kokuları, spreyler, deodorantlar, araç kokuları, parfümler, çocuk parfümleri, kalem parfümler toplamda 10 çeşit koku yer alıyor. Toplamda ise  450 kalem farklı koku satışa sunuluyor
TEMEL İLKE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Pien Parfüme Çerkezköy Şubesi Sorumlusu Seçkin Mehmet Köse temel ilkelerinin müşteri memnuniyeti olduğunu ve kaliteli hizmet üzerine kurulduğunu dile getirirken "Ürünlerimizin performası ve niteliğinin müşteri beklentilerinin üzerinde olması bu ilkenin bir sonucudur. Bu doğrultuda imal edilen ürünlerin spesifikasyonlara uygunluğu titiz bir şekilde kontrol edilmektedir" ifadelerini kullandı.
YURTİÇİNDE 20 BAYİİSİ VAR
Pien Parfume'lerinin yurtiçinde 20, yurtdışında ise 11. bayisi bulunduğunu belirten Seçkin Mehmet Köse "Pien Parfümeleri distribütörlük ile faaliyetini sürdürmekte olup, franchising sistemi ile bayilikler vermektedir. Çerkezköy'de tek olarak hizmetinize açıldık" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.