Samsunlular piknikte bir araya geldi

Bölgemizdeki Samsunlular Kapaklı Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Piknik Şöleni’nde bir araya geldi.

Samsunlular piknikte bir araya geldi
08 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Kapaklı Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yaz geleneksel olarak düzenlenen piknik şöleninin sekizincisi Kapaklı Kazak Gölü Piknik Alanı'nda gerçekleştirdi. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği piknikte konuklar gönüllerince eğlenirken, bu yılın Piknik Ağası Bilal Acar oldu.
Çeşitli etkinliklerin ve yarışmaların yapıldığı piknikte konuklara ikramda da bulunulurken, konuklar sanatçıların seslendirdiği şarkılarla da eğlendi. Piknik Şöleni’nde konuşan Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hicabi Süzen pikniğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.
KATILIM YOĞUN OLDU
Açılışın ardından yöresel yarışmaların yapıldığı etkinlikte daha sonra yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri ve madalyaları verildi. Yapılan ikramın ardından konserlerle devam eden şölene Kapaklı Samsunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hicabi Süzen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra AKP Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Demir, Mustafa Serat,  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habib Bilgin, İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mikail Ünlü, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri, Kırklareli İmam Hatip Müdürü Mustafa Keskin, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer, CHP Gençlik Kolları Yönetimi, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Bülent Belen, Hamdi Budak, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayları Özlem Yemişçi, Sait Yazı, Mustafa Yel, Mestan Özcan, AKP İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, BBP Tekirdağ Milletvekili Adayı Salih Küpelioğlu, MHP Samsun Milletvekili Adayı Kemalettin Şimşek, DSP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Samsunlular Federasyonu Genel Başkan Vekili Osman Öğütçü, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Çetin Dilsiz, Bafra Çataltepe Muhtarı Çetin Çalışkan, Kapaklı Ülkü Ocağı Başkanı Çağlar Bütün, MHP Bafra İlçe Başkanı İslam Güral, BBP İlçe Başkanı Turan Demircan, Coşkun Demir, Alaçamlılar Dernek Ağası Hasan Yavuz, Hatay Muhtarı Bayram Tunç, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Ali Uysal, Vize Samsunlular Derneği Başkanı Ali Özgür, Saray Samsunlular Derneği Başkan Vekili İsmail Çapkın, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Fahrettin Bayırlı ve daha birçok konuk katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.