Sandığa git, oy ver!

Türkiye, 16 Nisan Pazar günü 18 maddelik Anayasa değişikliğini oylamak için tarihi bir referanduma gidiyor. ‘Evet’ ve ‘Hayır’ cepheleri çalışmalarına son hızıyla devam ederken, ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacak bu referandumda tüm ülke vatandaşlarına olduğu gibi Çerkezköylülere de büyük görev düşüyor; o da sandığa gidip oy kullanmak!

Sandığa git, oy ver!
12 Nisan 2017 Çarşamba 18:10

ÜLKENİN GELECEĞİ SENİN ELLERİNDE
16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum için sayılı günler kaldı. 18 maddelik Anayasa değişikliği için sandığa gidilecek ve ülkenin geleceğinde önemli rol oynayacak yeni Anayasa tasarısı için oy kullanılacak.
GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OL
Oy kullanmak sürünün seçeceği rotada payınız olması demek, tersi ise sürü sizi nereye sürüklerse oraya gitmek demek; orası mezbaha olsa bile. Bu yüzden, her Türk vatandaşına düşen görev sandığa giderek Türkiye’nin geleceğine etki etmek. ‘Bir oyun ne faydası olur ki?’ klişesinden sıyrılın. Çünkü sessiz kalmayı tercih edenlerin daha sonra şikayet etme hakları olmaz.
SESSİZ KALMA
Edmund Burke (İrlandalı-İngiliz siyaset adamı, yazar, hatip, siyaset kuramcısı, filozof)’ün de dediği gibi; “All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing”  (Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiçbir şey yapmaması kafi.
OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUZ
Türkiye’nin geleceği için, çocuklarımızın yarınları için, ‘keşke’ dememek için, bu ülkede yaşayan tüm vatandaşların sorumluluk alması ve 16 Nisan’da sandığa gitmesi gerekiyor. Bizler, Çerkezköy’ün ilk yerel gazetesi olan Çerkezköy Gazetesi ailesinin bireyleri olarak, Çerkezköy halkını 16 Nisan’da oy kullanmaya davet ediyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.