Sıkıntılar Büyükşehir meclisine taşınıyor

Ak Parti Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek, şoför esnafının mağdur olmaması için sorunlarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme getirdiklerini ifade etti

Sıkıntılar Büyükşehir meclisine taşınıyor
15 Şubat 2016 Pazartesi 18:04

KUŞ İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Ak Parti Kapaklı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek oda başkanı Yaşar Kuş ile görüştü. Aynı zamanda sahibi olduğu turizm şirketi aracılığı ile taşımacılık faaliyetlerinde bulunan Akın Yılmaz, şoför esnafının sorunları ve beklentileri konusunda Yaşar Kuş ile fikir alışverişinde bulundu.

HAKİM OLDUĞUMUZ KONULARI GÜNDEME GETİRİYORUZ

Şoför esnafının mağdur olmaması için sorunları Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme getirdiklerini belirten Akın Yılmaz, “Aynı işi yaptığımız için oda üyelerinin sorunları bizi de ilgilendiriyor. Konulara hakim olduğum için büyükşehirde konuları gündeme getiriyoruz” açıklamasında bulundu.

İVEDİLİKLE ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYORUZ

UKOME’nin kararına göre 19 yaşın üstündeki araçların çalışamayacağını sözlerine ekleyen Akın Yılmaz, “19 yaşın üstünde TÜV’den geçen aracın çalışmaya uygun araç olduğunu ifade ediyoruz. Bu konunun ivedilikle çözülmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.