Sonunda Öztrak da ücretleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Çerkezköy’de ‘Tek Park’ adı altında başlattığı ücretli otopark uygulaması Öztrak caddesinde de başlıyor. Salı yada Çarşamba günü başlayacak uygulama kapsamında Altı yol kavşağı ile Yemek Dünyası kavşağı arasında kalan alanda park eden araçlardan ücret alınacak

Sonunda Öztrak da ücretleniyor
21 Ağustos 2015 Cuma 17:48

 SERZENİŞLER YERİNİ SESSİZLİĞE BIRAKTI

Atatürk caddesi ile Uğur Mumcu caddesi üzerinde Haziran ayının sonunda başlatılan Tekpark ücretli otopark uygulaması Öztrak caddesinde de başlıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen uygulama kapsamında günlerce devam eden serzenişler şimdilerde yerini sessizliğe bırakırken, yarın yada Çarşamba günü Öztrak caddesinin belli bölümünde de uygulama hayata geçiyor.

10 CİHAZ İLE UYGULAMA YAPILACAK

Atatürk caddesinin ücretli olmasından dolayı birçok araç sürücüsü araçlarını Öztrak caddesi ile ara sokaklara park ederken, başlayacak olan uygulama ile birlikte yeni sıkıntıların ortaya çıkacağı belirtiliyor. Salı yada Çarşamba günü hayata geçecek uygulama kapsamında Altı yol kavşağı ile Yemek Dünyası kavşağı arasında park edilen araçlardan ücret alınacak. Uygulama kapsamında da ilk etapta 10 cihaz ile Öztrak caddesinin belirlenen kısmında ücret tarifesi uygulanacak. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.