SP’den AK Partiye hayırlı olsun ziyareti

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı olan Abdullah Öğe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

SP’den AK Partiye hayırlı olsun ziyareti
26 Ocak 2015 Pazartesi 18:29

 ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon siyasi partilere hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Mehmet Kalyon AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ziyarette Saadet Partili heyeti AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Belediye Meclis Üyesi Seyithan Caferoğlu ile AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DE MHP’Yİ ZİYARET EDECEĞİZ

Ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile Anadolu Gençlik Dergisi Çerkezköy Temsilcisi Abdullah Gümüş de yer aldı. İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile Yeni Yönetime hayırlı olsun temennisinde bulunan Kalyon “Siyasi partilerin ilçe yönetimlerine ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Bugün sizlerle bir aradayız. Önümüzdeki günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatına ziyarette bulunacağız” açıklamasında bulundu.

KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRMEK İÇİN GELDİK

Kalyon konuşmasının devamında ise, “ziyaretlerimizde İlçe yönetimimizi tanıtıyoruz. Seçim arefesinde siyasi partilere ziyaretler güzel oluyor. Aynı zamanda siyasi partilerin yönetimlerini de tanımış oluyoruz. Haziran ayında gerçekleştirilecek milletvekilliği genel seçimlerinde sürtüşme olmadan bir seçim atmosferi geçirmek istiyoruz. Kardeşliği pekiştirmek için geldik” diye konuştu.

İL KONGRESİ 20 ŞUBATTA YAPILACAK

İlçe Yönetimini tanıtarak sözlerini sürdüren Kalyon, yönetim kurulu üyeleri hakkında da kısa bilgiler verdi. 20 Şubat’ta İl Kongresini gerçekleştireceklerini anlatan Kalyon, kongreye Sadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağını ifade etti.

SEÇİM ATMOSFERİNE GİRDİK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz de siyasi partilere bir vesile ile ziyarette bulunduk. O hafta sizin de programınız olması nedeniyle bir araya gelemedik. Nasip bugüneymiş. Bizleri onurlandırdınız. Teşkilatımız olarak sizleri misafir etmekten gurur duyduk. Zaten kardeşiz, daha da kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. İlçe kongrelerinin ardından geçtiğimiz hafta da İl Kongresini tamamladık. İl kongresini tamamladıktan sonra artık seçim atmosferine girmiş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN BİRLİKTE ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Anadolu Gençlik Dergisi Çerkezköy Temsilciliğine getirilen Abdullah Gümüş’e de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Öğe konuşmasının devamında ise, “Gençlere yönelik etkinliklere her zaman katkı sağlamaya hazırız. Gençlerimiz zararlı alışkanlıklardan uzak tutma anlamında çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Gençlik Kolları teşkilatımızın bu konuda hazırlıkları bulunuyor. Her zaman için birlikte çalışma yapabiliriz. Burada önemli olan gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasıdır” dedi.

ÖNEMLİ OLAN NİYETTİR

Öğe konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Karşılıklı ziyaretlerin ‘tanışma’ ile birlikte çalışma için öncülük etmesi gerekiyor. İnşallah bunu Çerkezköy’de gerçekleştiririz. Hepimiz bunun gayreti içerisinde olmalıyız. Burada önemli niyettir. Niyet iyi olunca, sonu da inşallah iyi olacaktır”

ÇERKEZKÖY’DEN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Mehmet Kalyon’un milletvekilliği genel seçimlerini hatırlatarak ‘Çerkezköy’den aday olacak mı’ şeklindeki bir sorusu üzerine Öğe, “Milletvekilliği sıralamasını Genel Merkezimiz belirliyor. Bunu da yaptığı bazıçalışmalarınn ardından açıklıyor. Önceki dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçildi. Bizim de İlçe Teşkilatı olarak hedefimiz Çerkezköy’den bir milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermektir” açıklamasında bulundu. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından tamamlandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.