Tekirdağ merkezi sel vurdu

Tekirdağ'da önceki gün yağan sağanak yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. İnsanlar nereye kaçacağını şaşırdı. Çoğu araç sürücüsü yağmur ve sele hazırlıksız yakalanınca araçlarının içersinde mahsur kaldı. Süleymanpaşa Belediyesi Hükümet Caddesi'nde park halinde bulunan araçların çekilmesi için anons yaptı.

Tekirdağ merkezi sel vurdu
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:39

YİNE YAĞMUR YİNE AYNI MANZARA
Tekirdağ'da yağacak olan sağanak yağış için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı yapılmıştı. Ancak Tekirdağ’da başlayan sağanak yağış, Tekirdağ'da yine aynı manzaralara yol açtı.
 
CUMHURİYET MEYDANI DENİZLE BİRLEŞTİ
Tekirdağ'da Perşembe günü etkili olan ve yaklaşık yarım saat süren sağanak yağmur nedeniyle Cumhuriyet Meydanı sular altında kaldı. Meydanda önceki yağmurlarda görmeye alışık olduğumuz su baskını görüntüleri tekrarlandı. Meydanda daha 15 gün öncesinde yağan yağmurda da aynı baskın yaşanmıştı. Tekirdağ'da yıllardır altyapı sorununun çözülemediği meydanda, şiddetli sağanak yağmur nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadılar.
 
PERŞEMBE PAZARINDA YİNE SEL
Tekirdağ Perşembe Pazarı'nda, yağan şiddetli yağmur ve oluşan sel nedeniyle pazarcılar zor anlar yaşadı. Mallarını selden kurtarmaya çalışan pazar esnafı, yıllardır Tekirdağ'ın kanayan yarası olan Köprübaşından Tekirdağ sahile akan sel suları yüzünden yine zor anlar yaşadı.
 
HÜRRİYET MAHALLESİ YOLLARI ÇAMUR DERYASINA DÖNDÜ
Tekirdağ'ın yeni yerleşim yeri Hürriyet Mahallesi'nde ise yolların hala asfaltlanmaması nedeniyle, ulaşım imkansız hale geldi. Hürriyet ve gündoğdu mahallesi yollarında geniş çamur ve sel birikintileri meydana geldi.
 
TEKİRA'NIN ÇATISI AKTI
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekira AVM'nin çatısında çatlaklar meydana geldi ve AVM'nin içersine su sızıntıları aktı.
 
ALTINOVA MAHALLESİ YOLLARI TEKRAR BOZULDU
Geçtiğimiz haftalarda yağan yağmur ve oluşan derin çukurların kapatılması için, bozulan yerlere kum dökülmüştü. Kazılan yerlere doldurmak için kum dökülmesinin ardından, bugün yağan şiddetli sağanak yağış ile birlikte tekrar derin çukurlar oluştu ve sürücüler için tehlike oluşturdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.