Uyuşturucuya geçit verilmiyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler ile Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 82 şüpheliden 6’sı tutuklanırken, geriye kalan 76 şahıs da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Uyuşturucuya geçit verilmiyor
04 Ağustos 2014 Pazartesi 07:35

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Son günlerde ülke genelinde artan uyuşturucu olaylarının önüne geçme adına büyük bir özveri göstererek çalışmalarına ara vermeden devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri başarılı bir operasyona daha imza atmayı başardı. Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler ile Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri tarafından ortaklaşa gerçekleşen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
82 KİŞİDEN 6’SI TUTUKLANDI
7 aylık dönem içinde yapılan eş zamanlı 54 operasyonda 553,75 gram Bonzai, 120 adet balerin logolu extacy hap, 180 adet 02 logolu extacy hap, 2 bin 452 gram eroin, 485 gram toz esrar maddesi, 306,25 gram kubar esrarın ele geçirildiği ifade edildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 82 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilirken, sevk edilen şahıslardan 6 şahıs tutuklandı. Geriye kalan 76 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
ÇALIŞMALAR AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekiplerinin ilçe genelinde uyuşturucu tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edileceği ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.