Villanın hesabını ver siyaseti bırakırım

Bağlık Mahallesi'nde kahve konuşması yapan MHP Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, AKP Adayı Ali Ertem ve ekibine yine sert eleştirilerde bulundu. AKP Adayı Ali Ertem'e "Silivri'deki villanın nasıl alındığını açık ve şeffaf bir şekilde kamuoyuna açıkla siyasetten Türkiye'nin en genç Belediye Başkan Adayı olmama rağmen çekileceğim" diyen Koray Önsel, 10 yıllık Belediye Başkanlığı maaşı ile bu villanın alınamayacağını söyledi.

Villanın hesabını ver siyaseti bırakırım
24 Mart 2014 Pazartesi 08:04

MAKAMDA ADAM DÖVDÜ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in Belediye Başkanlığı Makamında adam dövdüğünü iddia eden MHP Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Çerkezköy'de 10 yıldır iktidarda olan ama hizmet etmeyi bir türlü beceremeyen, kendilerini ve yandaşları dışındaki insanları gözü görmeyen, makamda insanlara hakaret eden, azarlayan, adam döven bir zihniyet var. Bu zihniyet ile 30 Mart'ta sandıkta hesaplaşacağız. Artık korkunun ecele faydası yok, gümbür gümbür geliyoruz" dedi.
CHP'YE TEPKİ
Yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında ve anketlerde önde olduklarını ifade eden MHP Adayı Koray Önsel, CHP'nin bağlık Mahallesi'nin belirli yerlerine 'Hiç kimse yatağa aç girmeyecek. Gıda Bankası geliyor' afişleri astığını belirterek, "Bunlar daha cin olmadan adam çarpmayı öğrenmişler. Bağlık'taki insanlarımız yatağa aç mı giriyor? Onları aç mı biliyorsunuz siz? Bağlığın çamurlu yollarında yürümeden, havasını suyunu teneffüs etmeden proje hazırlarsan böyle olur. Gelip önce bu çamurlu yolları çiğneyeceksin, sonra bu halkın ölüsünde, düğününde, acısında, kederinde ve sevincinde yanında olacaksın" dedi.
AKP KAZANSA DA CHP KAZANACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i “Yol, kaldırım yapıp, sonra bozmaktan ve sudan vergi toplamaktan başka ne yaptın?” diye eleştiren MHP Adayı Koray Önsel, “Bugün ‘Sağ seçmenin oyunu bölmeyelim ve CHP seçim kazanmasın’  diyenler CHP’nin Aday Adayını ve ona yakın isimleri neden Meclis Üyesi yazıyorlar? AKP’yi CHP’leştiren zihniyet ile sağ seçmen sandıkta mutlaka hesap soracaktır. Ayrıca bu liste yapısı ile seçimi AKP de kazansa zaten CHP kazanmış olacak. Meclis listesine bakın, ne demek istediğimi çok açık ve net şekilde görürsünüz” açıklamasını yaptı.
GARİP GARİP İNSANLAR İLE BİR OLDULAR
“Düne kadar birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan, sosyal medyada ve gazetelerde birbirlerine hakaret eden insanlar bu gün el ele, kol kola birlikte yürüyorlar” diyerek konuşmasını sürdüren MHP Adayı Önsel, “Garip, gurabının yanında olacağını ve birlikte yürüyeceğini söyleyenler bugün garip garip insanlar ile birlik olmuşlar ve Çerkezköy’ü bir 5 yıl daha yönetmeye talipler. Şimdi Kızılpınar ve Veliköy'de Çerkezköy'e bağlandı ya, olay daha başka. Bu seçimde rantçılar, hortumcular bir tarafa MHP bir tarafa” çıkışında bulundu.
YİNE AYNI VAADLER İLE KARŞINIZDA
Belediye Başkanı Ali Ertem’in 24 Mart 2009 tarihinde Belediye Meydanı’nda halka hitap ettiğini ve Gençlik Merkezi, kültür Merkezi, Terminal Binası, Kadın Sığınma Evi vaadlerinde bulunduğunu belirten MHP Adayı Önsel, “5 yıl önce söz verdiklerinin hangisini yerine getirdi kendisine sormak istiyorum. Şimdi yine aynı vaadlerde  bulunuyor” dedi.
MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel yaptığı konuşmanın devamında daha öncede dile getirdiği bazı konuları tekrardan vatandaşlarla paşlaştı:

ÖRDÜĞÜNÜZ ÇORAP YETER
Huzurevi konusunda Belediye Başkanı Ali Ertem’in düne kadar listesine aldığı CHP Aday Adayı Remzi Garip ile gazetelerde ve sosyal medyada kapıştığını ama bugün bir araya geldiklerini ifade eden Önsel, “Çerkezköy’ün Huzurevi ihtiyacı 30 yıl daha yok diyenler bugün kitapçıklarına Huzurevi Projesi koydular. Geçtiğimiz gün benim eve de turuncu bir poşet bırakmışlar. İçinde bir çift çorap, mutfak önlüğü ve kitapçık var. İçine utanmadan çorap koymuşlar bir de hizmet ayağınıza geldi diyorlar. Allah aşkına artık bırakın bu işi. milletin başına ördüğünüz çoraplar yeter” eleştirisini yönetti..
BU KADRO VE LİYAKAT BİZLER DE VAR
Belediyeciliğin fen işleri ve imar çalışmalarından ibaret olduğunu kaydeden MHP Adayı Önsel, “Hayal edip Belediye Başkanlığı yapamazsınız. Belediye Başkanlığı bilgi, birikim ve tecrübe ister. Geçmişinde zerre kadar şaibe olmayan liyakatli kadrolar ve Başkan Adayı ister. Bu liyakat ve kadro da MHP’de var” diye konuştu.
GÜNDÜZ YAŞAMAKLA ÇERKEZKÖY’Ü ANLAYAMAZSINIZ
MHP’nin Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı kazanacağına inancının tam olduğunu ve 30 Mart seçimlerinin ardından 31 Mart tarihinde Belediye’deki tüm kapıları söküp atacaklarını ve ‘Şeffaf Belediye’ dönemini başlatacaklarını kaydeden Koray Önsel, “Çerkezköy Belediye Başkanı ne Çorlu’da ne de Silivri’deki villasında yaşamalı. Sadece gündüz Çerkezköy’de yaşamakla Çerkezköy’ü anlayamazsınız. Çerkezköy’ün gecesi de var. Gece sokağa çıkamayan, sosyal hayattan yoksun insanlar var. Kesilen elektrikler, sular var, yaşanan sel felaketleri var. Evleri sular altında kalan ve sele maruz kalan vatandaşlarımız var” eleştirisinde bulundu.
SUÇU VANAYA ATTILAR
Geçtiğimiz yıl yaşanan su kesintilerinin ardından Çerkezköy Belediyesi yetkililerinin Belediye Meydanı’na bir vana çıkarttıklarını ve tüm suçu bu vanaya attıklarını ifade eden Önsel, “Tüm suçu bir vanaya attılar. Adama sormazlar mı o vana o hale gelene kadar siz ne yapıyordunuz? Bundan 1.5 yıl önce sel felaketi yaşandı ve suç dere yataklarına kaldı. O dere yataklarını birilerine kim peşkeş çekti ve oralar doldurulduysa asıl suçlu odur. Öteki türlü yalanlara vatandaşın karnı da, aklı da tok” değerlendirmesini yaptı.
Bağlık'taki vatandaşın çamur içinde gezerken BSH Kavşağı'nın üzerindeki yola benzinlik yapıldığını ve daha sonra bu benzinliğe Belediye'nin seferber olarak yol yaptığını iddia eden MHP Adayı Önsel, "Sen eş, dost için yola yapılan benzinliğe yol yapıyorsun da, Bağlık'taki insanları çamurda yürütmeye gönlün ve vicdanın nasıl razı oluyor?" sorusunu yönetti.
YANDAŞLAR CEBİNİ DOLDURMAYACAK
“Medya patronlarının, fabrikatörlerin, poşetler içindeki çorapların desteği ile değil iman gücümüz ile geliyoruz” diyen MHP Adayı Önsel, Belediye Başkanı olması durumunda öncelikli olarak her mahalleye kreş yapacaklarını, saat 12.00’da Belediye’ye gelen ve 15.00’da ayrılan bir Belediye Başkanı olmayacağını, 7 gün, 24 saat görev yapan bir Belediye Başkanı olacağını belirterek,  “Her kesime, her mahalleye, her vatandaşa eşit, adil ve hakkaniyetli hizmet sözü veriyorum. Haftanın yedi günü, 24 saat sizin aranızda olan, sizin dertleriniz ile dertlenen, acılarınız ile kederlenen sevinciniz ile gülen bir Ayrıca Belediye Başkanı olduğum takdirde öncelikli olarak Belediye’yi borç batağına sokan bu anlayıştan bir bir hesap soracağım ve burunlarından fitil fitil getireceğim. Bizim iktidarımız döneminde artık yandaşların ve belirli çıkar gruplarının zenginleştiğini, cebini doldurduğunu göremeyeceksiniz”  diye konuştu.
BAĞLIK MAHALLESİ'NE ÖĞRETMENEVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK
Bağlık Mahallesi'nin ortasından geçen Pınarça Deresi'ni ıslah edeceklerini ve çocukların pis sularda oynamasını önleyeceklerini ifade eden MHP Adayı Koray Önsel, MHP iktidarı döneminde her mahallede ücretsiz kreşler açılacağını, her mahalleye içerisinde spor alanlarının da olacağı büyük şehir parkları yapılacağını, ev hanımlarının aile bütçelerine katkıda bulunabilmesi için iş olanakları sunacaklarını, Bağlık Mahallesi'ne Kültür Merkezi ve Öğretmenevi yapacaklarını açıkladı.
SU TEMİZ İSE DAMACANIN BELEDİYE'DE İŞİ NE?
Su fiyatlarını yeniden düzenleyeceklerini ve vatandaşa daha kaliteli ve temiz su içireceklerini kaydeden MHP Adayı Önsel, "Belediye Başkanı 'Suyumuz temiz' demiş. İki gün musluğu açma da gör bakalım suyun temiz mi, kirli mi? Madem suyun çok temiz Belediye'ye damacana sularını neden alıyorsun? Kendinin ve çok sevdiğin memurlarının çeşmeden su içmesine gönlün el vermiyor mu?" diye sordu.
Oldukça coşkulu kalabalığa hitap eden MHP Adayı Koray Önsel, daha sonra mahalle sakinleri ile çay içip, sohbet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şuayip - 10 yıl önce
helal olsun...
Avatar
ayşenur - 10 yıl önce
ağzınıza sağlık...
Avatar
çok atıyor - 10 yıl önce
çok atma kardeş ucu babana kadar gelir
Avatar
YUSUF SİFİL - 10 yıl önce
i̇dolum faruk korkmaz i̇ki̇nci̇ sira mhp bence bi̇rleşmeleri̇ lazim artik bu beledi̇yeye i̇yi̇ kadrolarla yönetmek i̇çi̇n
Avatar
karadenizli - 10 yıl önce
babanda çok nasiplendi bunlardan sor babana söylesin kim onu düzeçıkardı
Avatar
hasan - 10 yıl önce @çok atıyor
neyi atmış bilmem ama senin bi yerine denk gelmiş ki anırıyorsun.
Avatar
Ali Çevik - 10 yıl önce @çok atıyor
iftiraya gerek yok. bu tip şeyleri ali ertem de söylüyor. ancak koray bey veliköy mitinginde bunu çok açık yüreklilikte dile getirdi. ispatlamayan namerttir dedi. buyrun hodri meydan, her kimsen ispatla bakalım "çok atıyor" diyen şahıs!!!!
Avatar
ampül kafalılar - 10 yıl önce @karadenizli
şuraya yazı yazanların koray önseli çekemediği çok aşikar. ispatlamazsan şerefsizsin karadenizli, hadi buyur... koray önselin şirketi velimeşede, çoğunlukla çorluda fabrika inşaatı yapmıştır. kendilerinin eski işçisiyim. çamur at izi kalsın tabi, terbiyesizlik sizinkisi!!